Antena Meniu Search
x

Viitura a măturat o comună din judeţul Caraş Severin

O comună din judeţul Caraş Severin a fost măturată de tone de pământ şi pietriş, aduse de pe versanţi de o ploaie torenţială.

Vezi și

O comună din judeţul Caraş Severin a fost măturată de tone de pământ şi pietriş, aduse de pe versanţi de o ploaie torenţială. 

Timp de mai bine de două ore, oamenii au privit neputincioşi cum li se inundă gospodăriile. Imediat după ce ploaia s-a oprit, au ieşit cu găleţi, mături şi lopeţi ca să scoată apa din curţi şi pivniţe şi să desfunde şanţurile.

S-au ajutat unii pe alţii, 30 de familii. Oamenilor le-au murit animalele, iar grădinile au fost compromise. Ei au încercat să facă diguri, aşa cum s-au priceput, din scânduri şi saci cu nisip. Au cărat apa din curte, fără ajutor de la autorităţi.

Câţiva voluntari de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă, sosiţi cu un excavator, au lucrat contracronoemtru pe drumul judeţean din localitate. Acolo, circulaţia a fost blocată aproape o oră din cauza mâlului adus de ape.

Şi în Reşiţa, ploaia a pus stăpânire pe oraş. Au fost aproape zece minute, dar grindina şi cantitatea însemnată de apă i-au speriat pe oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Viitura a măturat o comună din judeţul Caraş Severin