Antena Meniu Search
x

Vijelii si ploi in toata tara. Vezi AICI prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea se strica, iar miercuri, joi si vineri, meteorologii au emis o informare de ploi, vijelii si grindina pentru toata tara

Atentionarea emisa de ANM intra in vigoare astazi incepand cu ora 15.00 si este valabila pana pe 24 mai, la ora 9.00. Mai exact, acest interval este caracterizat de instabilitate atmosferica, averse, caderi de grindina, descarcari electrice si vant cu aspect de vijelie.

Miercuri

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, insa dupa-amiaza si noaptea vor fi averse insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 30-32 de grade, iar cea minima de 15-17 grade.

In tara, vor fi averse cu caracter torential, insotite de tunete si fulgere. Cantitatile de apa vor depasi, pe alocuri, 25 de litri pe metrul patrat si vor fi, de asemenea, conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai ridicate pe litoral si in delta.

Joi

In Bucuresti, vremea va fi instabila, insa va fi cald. Dupa-amiaza vor fi averse, iar mercurul din termometre va urca pana la 28 de grade Celsius.

In tara, aversele vor avea caracter torential, vor fi intesificari ale vantului si conditii de grindina. In Muntenia vor fi 32 de grade Celsius, in Banat, Crisana si Transilvania se vor inregistra pana la 20 de grade.

Vineri

In Bucuresti, se vor inregistra valori normale pentru aceasta perioada, respectiv 25-26 de grade Celsius, iar vantul va sufla slab. In plus, sunt posibile ploi, de scurta durata.

In tara, vremea se va imbunatati, cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime vor ajunge pana la 26 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vijelii si ploi in toata tara. Vezi AICI prognoza meteo pentru urmatoarele zile