Antena Meniu Search
x

Vindeau kilograme intregi de etnobotanice prin curierat

Vindeau kilograme intregi de etnobotanice prin curierat, ca pe adidasi sau carti. Asta era afacerea de succes a opt indivizi din Cluj-Napoca si Hunedoara.

Vezi și

Procurorii au gasit in locuintele perchezitionate adevarate laboratoare clandestinde de preparare a drogurilor. Pe langa droguri, s-au descoperit si sume importante de bani si bijuterii. In total, 16 indivizi au fost dusi la audieri, la sediul DIICOT Hunedoara.

Procurorii au fost uimiti sa descopere ca membri gruparii isi construisera o retea de distributie nationala. Apelau la simple firme de curierat. “Le vindeau in peste 20 de judete din tara, erau trimise prin firme de curierat unor dealeri din judetele respective, care le distribuiau stradal sau prin cluburi, restaurante, baruri”, a declarat comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Alba Iulia

Drogurile erau aduse in tara, in stare bruta, tot printr-o firma de curierat din Spania si Germania. Cei opt indivizi retinuti asteapta decizia judecatorilor privind arestarea preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vindeau kilograme intregi de etnobotanice prin curierat