Antena Meniu Search
x

În plin post, zeci de bucătari s-au strâns în Covasna pentru pomana porcului

Se apropie Paştele, dar tot pomana porcului e la putere. Zeci de bucătari din Covasna şi-au dat întâlnire şi au arătat cât de pricepuţi sunt.

Vezi și

Se apropie Paştele, dar tot pomana porcului e la putere. Zeci de bucătari din Covasna şi-au dat întâlnire şi au arătat cât de pricepuţi sunt în pregătirea cărnii de porc. Cârnaţi, şuncă, caltaboşi, din toate au gustat cei care au vizitat astăzi staţiunea Balvanyos.  

Pe tigăile încinse, carnea de porc a sfârâit toată ziua. După ce porcul este sacrificat, carnea este împărţită echipelor de bucătari. Fiecare trebuie să-şi dovedească priceperea şi să gătească cele mai gustoase preparate. 

Pe lângă bunătăţile pregătite pe loc, fiecare a venit cu tot ce are mai bun. În speranţa că vor impresiona publicul, dar şi juriul. 

Atraşi de miros, în mijlocul Munţilor Bodoc s-au adunat sute de oameni. Şi, la cât de bine arătau bucatele, nu s-au abţinut de la degustare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » În plin post, zeci de bucătari s-au strâns în Covasna pentru pomana porcului