Antena Meniu Search
x

Curs valutar

În plin post, zeci de bucătari s-au strâns în Covasna pentru pomana porcului

Se apropie Paştele, dar tot pomana porcului e la putere. Zeci de bucătari din Covasna şi-au dat întâlnire şi au arătat cât de pricepuţi sunt.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 21:16

Se apropie Paştele, dar tot pomana porcului e la putere. Zeci de bucătari din Covasna şi-au dat întâlnire şi au arătat cât de pricepuţi sunt în pregătirea cărnii de porc. Cârnaţi, şuncă, caltaboşi, din toate au gustat cei care au vizitat astăzi staţiunea Balvanyos.  

Pe tigăile încinse, carnea de porc a sfârâit toată ziua. După ce porcul este sacrificat, carnea este împărţită echipelor de bucătari. Fiecare trebuie să-şi dovedească priceperea şi să gătească cele mai gustoase preparate. 

Pe lângă bunătăţile pregătite pe loc, fiecare a venit cu tot ce are mai bun. În speranţa că vor impresiona publicul, dar şi juriul. 

Vezi și

Atraşi de miros, în mijlocul Munţilor Bodoc s-au adunat sute de oameni. Şi, la cât de bine arătau bucatele, nu s-au abţinut de la degustare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Ştiri sociale » În plin post, zeci de bucătari s-au strâns în Covasna pentru pomana porcului