Antena Meniu Search
x

Violator fugar, condamnat la închisoare, găsit plimbându-se liniștit pe o stradă din Focșani

Un tânăr de 26 de ani a fost oprit pe stradă și legitimat de un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, aceștia descoperind că tânărul se sustrage executării pedepsei cu închisoarea.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.02.2021, 13:20

Un prădător fugar se plimba agale, pe o stradă din Focșani - IJJ Focșani

Un prădător fugar se plimba agale, pe o stradă din Focșani

Tânărul de 26 de ani a fost oprit de echipajul de jandarmi în timp ce se plimba nestingherit pe stradă. Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor când au descoperit că este vorba despre un prădător sexual care fugea de pușcărie.

"Jandarmii vrânceni din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, au depistat pe strada Cuza-Vodă din Municipiul Focşani, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Focșani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol", informează Jandarmeria Focșani.

Bărbatul, împreună cu documentele de depistare au fost predate polițiștilor din cadrul IPJ Vrancea, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Violator fugar, condamnat la închisoare, găsit plimbându-se liniștit pe o stradă din Focșani