Violator fugar, condamnat la închisoare, găsit plimbându-se liniștit pe o stradă din Focșani

De Cristian Ionescu.
Publicat: 08.02.2021, 10:54.
Actualizat: 08.02.2021, 13:20

Un tânăr de 26 de ani a fost oprit pe stradă și legitimat de un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, aceștia descoperind că tânărul se sustrage executării pedepsei cu închisoarea.

Un prădător fugar se plimba agale, pe o stradă din Focșani

IJJ Focșani

Un prădător fugar se plimba agale, pe o stradă din Focșani

Tânărul de 26 de ani a fost oprit de echipajul de jandarmi în timp ce se plimba nestingherit pe stradă. Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor când au descoperit că este vorba despre un prădător sexual care fugea de pușcărie.

"Jandarmii vrânceni din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, au depistat pe strada Cuza-Vodă din Municipiul Focşani, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Focșani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol", informează Jandarmeria Focșani.

Bărbatul, împreună cu documentele de depistare au fost predate polițiștilor din cadrul IPJ Vrancea, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.