Antena Meniu Search
x

Foto Viperă ascunsă într-un birou în Orșova. Surpriza ”veninoasă” de 20 de centimetri a fost scoasă de jandarmi din clădire

O viperă de 20 de centimetri s-a ascuns într-un birou din Orșova, iar funcționarii au fost nevoiți să cheme jandarmii ca reptila să fie îndepărtată în siguranță și apoi eliberată în habitanul natural.

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 12:14

O viperă de 20 de centimetri este îndepărtată dintr-un birou în Orșova
Viperă de 20 de centimetri, ascunsă într-un birou în Orșova - antena 3

Vipera era ascunsă sub lambriul de pe un perete al unui birou din Orșova. Panicați, funcționarii instituției au chemat de urgență ajutoare.

„Interacțiunea cu șerpii sau viperele este un real pericol în sezonul cald, iar posibilitatea de a le întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. În cursul zilei de ieri (marți - n.r.), jandarmii au fost solicitați să intervină în municipiul Orșova, deoarece funcționarii unei instituții au observat o viperă ascunsă într-un birou”, anunță Jandarmeria Mehedinți, potrivit Mediafax.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au constatat că panica a fost produsă de o viperă, cu lungimea de aproximativ 20 cm, ascunsă sub lambriul de pe un perete.

„Vipera a fost îndepărtată din acel loc și ulterior, eliberată în habitatul natural. Le recomandăm cetățenilor să nu încerce să îndepărteze singuri reptilele, ci să ne solicite sprijinul în astfel de situații”, conchid jandarmii din Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Viperă ascunsă într-un birou în Orșova. Surpriza ”veninoasă” de 20 de centimetri a fost scoasă de jandarmi din clădire