Antena Meniu Search
x

Virusul care a ucis deja un bebeluş continuă să facă victime. Bacteria distruge organele unui nou-născut în câteva zile!

Situaţia bebeluşilor îmbolnăviţi de bacteria e-coli devine dramatică. Virusul care a ucis deja un bebeluş şi a băgat în spital alţii, continuă să facă victime. În ultimele ore, doi copii din Argeş, cu aceleaşi simptome, au ajuns la Spitalul Marie Curie din Capitală.

Vezi și

 Situaţia bebeluşilor îmbolnăviţi de bacteria e-coli devine dramatică. Virusul care a ucis deja un bebeluş şi a băgat în spital alţii, continuă să facă victime. În ultimele ore, doi copii din Argeş, cu aceleaşi simptome, au ajuns la Spitalul Marie Curie din capitală.

Iar un bebeluş de două luni este pe drum, în elicopter, trimis de la Craiova. Vorbim de o bacterie care provoacă o reacţie extrem de rară, ce distruge organele unui nou-născut în câteva zile. Studiile arată că, în lume, există un caz la un milion. România are deja şase confirmate. Cu toate acestea, abia acum, în Argeş, se reuneşte un comitet de urgenţă.

Sunt părinţi care împart aceeaşi spaimă. Copiii lor sunt în stare gravă, după ce s-au îmbolnăvit din senin, coincidenţă sau nu, în aceeaşi perioadă, în acelaşi judeţ.

Cum a început totul? De la o diaree. De la o diaree, a spus că e o bacterie, s-a ajuns la acest blocaj renal. Şi acum medicii fac tot ce pot.

"Poate îngeraşul meu avea şanse, dacă era tratat şi diagnosticat cum trebuie de medicii din județul nostru. De ce sunt cele mai multe cazuri din Argeş?" Explicaţia ar putea fi una şocantă. Părinţii şi medicii se tem acum că bacteria ucigaşă vine de la robinet.

Apa contaminată cu o bacterie periculoasă a alertat şi autorităţile din Dâmboviţa. Acolo, zeci de mii de oameni din patru localităţi au rămas fără apă potabilă, luna trecută. Zona se află în continuare sub restricţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Virusul care a ucis deja un bebeluş continuă să facă victime. Bacteria distruge organele unui nou-născut în câteva zile!