Antena Meniu Search
x

Visează să lucreze prin ministere, dar nu stiu cine e ministrul Educației

Visează să lucreze prin ministere sau să disece viaţa politică, dar nu ştiu nici măcar cine conduce Parlametul României.

Vezi și

 Visează să lucreze prin ministere sau să disece viaţa politică, dar nu ştiu nici măcar cine conduce Parlametul României. Culmea, şi Ministrul Educaţiei este o enigmă pentru absolvenţii de liceu.

Domnul din fotografie e, de fapt, preşedintele camerei deputaţilor. Echipa Observator i-a testat pe candidaţii de la universitatea de ştiinţe politice şi administrative. Tinerii care îşi doresc o carieră în administraţia publică ştiu precis unde vor să ajungă, dar habar nu au cum arată sau cum îi cheamă pe cei cărora vor să le ia locul.

Ministrul Educaţiei, pe care mulţi elevi l-au pomenit la Bacalaureat, le-ar putea fi profesor de la toamnă. Candidaţii de la Ştiinţe Politice ştiu exact pentru ce se bat. Au verificat ce s-a întâmplat cu absolvenţii din seriile precedente şi-au ajuns la concluzia că e o şcoală care nu scoate şomeri.

La o asemenera Universitate, pretenţiile sunt mari la admitere. Nu se iau în calcul doar notele de la Bacalaureat. La această universitate, 4 candidaţi se luptă pentru un loc. Însă în alte facultăţi, concurenţa e şi mai mare.

În topul preferinţelor este şi medicina. Mai ales medicina combinată cu ingineria, de la Universitatea Politehnică din Bucureşti. Mâine aici vor fi triaţi candidaţii prin examen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Visează să lucreze prin ministere, dar nu stiu cine e ministrul Educației