Antena Meniu Search
x

Visul american se traieste in Romania! Povestea unui tanar de succes

Visul american se traieste in Romania, printre capite cu fan, multe oi, berbeci si miei! Un baiat de 26 de ani din Miercurea Ciuc si-a vazut visul cu ochii dupa ce-a cutreierat cativa ani Statele Unite si Europa. S-a intors in tara si si-a pus pe picioare mica afacere, una de succes.

Vezi și

Miei zburdalnici, oi dolofane, berbeci zdravani. Este viata unui tanar din Miercurea Ciuc. Pana sa-si dea seama de asta, baiatul a incercat insa marea cu degetul. Asa a ajuns, unde altundeva, daca nu in America. “M-am dus sa caut si eu "visul american", nu? Si dupa cativa ani de stat acolo, mi-am dat seama ca visul american e al american si visul nostru, in Romania, e visul nostru aici!”, a spus Lorand Tapuc.

Dupa trei ani in care i-a mers foarte bine, i s-a facut dor de tara. “M-am intors acasa ca sa regasesc clipele pe care le-am petrecut in tinerete”, a mai afirmat barbatul

Dar a facut mai mult de atat. A terminat liceul veterinar, e student la Agronomie, iar de curand si-a facut o ferma de oi. Are 260.

Tanarul intreprinzator vrea s-aduca elevi aici, sa-i invete de unde vine laptele, cum se face branza, cum sa prinda un miel in brate.

Face asta de doi ani. Si simte ca e abia la inceput. Vrea sa concureze cu carnea mieilor lui pe toate pietele europene. Si e convins ca va avea succes.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Visul american se traieste in Romania! Povestea unui tanar de succes