Antena Meniu Search
x

Dans si voie bună în Maramureş, de Crăciun

La Cavnic, considerat polul zăpezii în Maramureş, aerul tare de munte şi frumuseţea locurilor pitoreşti atrag turişti cu miile. Aici până şi pârtiile sunt cu totul speciale, chiar dacă albul pur al stratului de omăt este mai mult artificial. Iar măreţia peisajelor poate fi admirată în tihnă.

de Redactia Observator

la 25.12.2019, 20:25

Vezi și

La Cavnic, considerat polul zăpezii în Maramureş, aerul tare de munte şi frumuseţea locurilor pitoreşti atrag turişti cu miile. Aici până şi pârtiile sunt cu totul speciale, chiar dacă albul pur al stratului de omăt este mai mult artificial. Iar măreţia peisajelor poate fi admirată în tihnă, într-o plimbare cu o căruţă trasă de cai. 

În lipsa unui strat consistent de zăpadă, placa i-a cam dat de furcă acestui tânăr perseverent. Şi nu a fost singurul. Noroc cu peisajul feeric care transformă pârtiile de la Cavnic într-un tărâm de poveste. 

Pe cei aproape nouă kilometri de pârtii de la poalele Munţilor Gutâi, posibilităţile de distracţie sunt nemăsurate: de la schiuri, placă şi chiar colac. 

Moroşenii au pregătit şi o plimbare prin pădure, departe de orice griji. Împodobiţi cu ciucuri roşii, caii aşteaptă nerăbdători să-şi facă auzit clinchetul de zurgălăi într-o călătorie în timp. 

Iar pe drum, oaspeţii sunt omeniţi cu un pahar de vin fiert. 

O astfel de experienţă în inima Maramureşului costă 25 de lei de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dans si voie bună în Maramureş, de Crăciun