Antena Meniu Search
x

Zeci de voluntari care renovau casa unei familii nevoiaşe, reclamați la primărie pentru că făceau zgomot

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. O demonstrează şi isprava unor localnici din Gorj, invidioşi că vecinii lor primesc ajutor.

de Redactia Observator

la 19.10.2019, 15:54

Vezi și

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. O demonstrează şi isprava unor localnici din Gorj, invidioşi că vecinii lor primesc ajutor. Zeci de voluntari, care renovau casa unei familii nevoiaşe, au fost reclamaţi la primărie pentru că făceau zgomot şi sperie animalele 17 săteni au semnat petiţia.

Voluntarii au descoperit familia nevoiaşă anul trecut, de sărbători. Doi copii mici şi părinţii lor trăiau într-o casă de chirpici, în care ploua, şi nu aveau curent electric. Zis şi făcut.

S-au strâns mai mulţi, iar în urmă cu o lună au ajuns în localitatea Scoarţa, să le renoveze locuinţa. Unii localnici nu le-au apreciat însă efortul. Dimpotrivă.

În total, 17 localnici, cel mai probabil vecini ai familiei sărace au semnat petiţia pe care au depus-o la Primărie.

Alţi localnici apreciază însă munca voluntarilor şi se bucură că familia Moraru va sta de acum în condiţii decente. 

Aceştia au doi copii, un băiat de 12 ani şi o fată de 6. Nu au un loc de muncă şi puţinii bani îi câştiga cu ziua, prin sat.

Voluntari nu se dau însă bătuţi. Vorbele rele trec, casa rămâne, spun ei. Locuinţa are acum două camere complet renovate, bucătărie şi baie. Mai este nevoie de apă curentă şi să fie racordată la energia electrică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Zeci de voluntari care renovau casa unei familii nevoiaşe, reclamați la primărie pentru că făceau zgomot