Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un antreprenor din Vrancea a înfiinţat o pizerie într-un autobuz (Video)

Conceptul de altfel prinde teren tot mai mult la noi în ţară. Tot ceea ce înseamnă diferit faţă de lucrurile cu care românii s-au obişnuit devine o afacere de succes.

de Redactia Observator

la 22.06.2019 , 14:22

Conceptul de altfel prinde teren tot mai mult la noi în ţară. Tot ceea ce înseamnă diferit faţă de lucrurile cu care românii s-au obişnuit devine o afacere de succes. Aşa s-a întâmplat şi în judeţul Vrancea, acolo unde un anteprenor a înfiinţat o pizerie într-un autobuz.

Afacerea merge pe roate, iar profitul vine la fel. Şi în judeţul Satu Mare un autobuz a fost modificat pentru a deveni un bar specializat vinuri. Şi căruţa transformată în conceptul de streetfood merge foarte bine în Satu Mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Este reacţia tuturor celor care ajung pentru prima oară la pizzeria din autobuz care urmează să fie deschisă la Focşani.

Totul a pornit de la o idee veche a lui Gabriel Postololache. Dacă la început costurile l-au cam speriat, acum un autobuz roşu, lung de 18 metri a devenit afacerea în care s-a implicat cu totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curiozitatea clienţilor a fost ingredientul principal care a făcut ca afacerea să meargă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un cuptor amplasat în spatele autobuzului în care în curând se va pregăti pizza. Urmează să primească ultimele avize de funcţionare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În celălat capăt al ţării, la Satu Mare, inovaţia se gustă în pahar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşa că a investit 55.000 de euro pentru un autobuz pe care l-a transformat în sală de degustare. Acum, în autobuzul cu vin, au loc degustări la care participă atât somelieri renumiţi, cât şi oameni de rând.

Un alt sătmărean e hotărât să schimbe conceptul de street food. Şi are în dotare o. căruţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ideea iniţială a fost gândită de un prieten de-al lui Raul, la care tânărul a fost angajat pe timpul facultăţii, în Cluj. Reîntors în oraşul natal, a investit aproape 10.000 în afacere, iar toate ingredientele folosite sunt de la producătorii locali. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un antreprenor din Vrancea a înfiinţat o pizerie într-un autobuz (Video)