Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea a închis sute de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi alte 18 judeţe

În Capitală, părinţii care nu au avut unde să-i lase pe cei mici şi nici nu au putut să-i ia cu ei la serviciu, au avut la dispoziţie centre de zi, în fiecare s

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 20:34

Vremea a închis sute de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi alte 18 judeţe! În Capitală, părinţii care nu au avut unde să-i lase pe cei mici şi nici nu au putut să-i ia cu ei la serviciu, au avut la dispoziţie centre de zi, în fiecare sector. Însă foarte puţini bucureşteni şi-au lăsat acolo copiii. Mulţi au preferat să-şi ia o zi liberă şi să-i ducă pe cei mici să se dea cu sania pe derdeluş.

Alţii au apelat la şcolile şi grădiniţele puse la dispoziţie de primăriile din Capitală, mai puţin în sectorul 6. 

În sectorul 5, însă, autorităţile au decis să deschidă toate instituţiile de învăţământ, contrar deciziilor luate de primaria generală şi inspectoratul şcolar din Bucureşti. Şi chiar şi aşa, Prefectura confirmă că acolo s-a prezentat astăzi doar un elev, care era, de fapt, copilul unui angajat din instituţie.

Vezi și

În afară de Capitală, şi alte judeţe din ţară au suspendat cursurile vineri. Este deja a şasea zi de la începutul acestui an pe care elevii o au liberă din cauza vremii. Autorităţile anunţă profesorii că trebuie să recupereze materia în cel mai scurt timp posibil. 

Au fost şi elevi care au învăţat astăzi, pentru că, în învăţământul privat, toate şcolile au rămas deschise. Cursurile, însă, au fost unele mai lejere. 

Cei mai curajoşi au învins frigul şi au ieşit cu părinţii şi cu bunicii la săniuş. Ştefan are 8 ani şi spune că la vârsta lui frigul nu se simte la fel de tare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Vremea a închis sute de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi alte 18 judeţe