Antena Meniu Search
x

Bucureşti, sub nămeți de jumătate de metru. Cele mai mari troiene din ultimii 5 ani

Bucureşti a fost capitala problemelor. Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzi, însă, din cauza viscolului puternic au făcut o muncă de Sisif.

Vezi și

Bucureşti a fost capitala problemelor. Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzi, însă, din cauza viscolului puternic au făcut o muncă de Sisif, iar traficul în Capitală a fost infernal. Nici transportul în comun nu a fost o soluţie. Tramvaiele au fost blocate zeci de minute, iar autobuzele abia reuşeau să urce podurile. Şi, de parcă nu ar fi fost de ajuns codul portocaliu, unii şoferi şi-au parcat maşinile unde au vrut, ceea ce a îngreunat şi mai mult traficul. Nici pe trotuare nu a fost mai bine.

Capitala a fost grav afectată de codul portocaliu de vreme rea. A nins continuu mai bine de 24 de ore. Iar în trafic, haosul s-a instalat încă de dimineaţă.

Una dintre cele mai circulate linii de tramvai a fost blocată. Zeci de vagoane au staţionat între staţii. 

Un autocar cu 22 de copii greci veniţi să viziteze Bucureştiul a rămas blocat pe platforma din faţa Academiei Militare. A fost scos din zăpadă cu greu de pompieri şi de un utilaj al RATB. 

Pe acelaşi subiect

Oricum, înainte de a se enerva în trafic, şoferii s-au supărat că au fost nevoiţi să dea la lopată minute în şir. 

Pe trotuare, pietonii abia dacă au mai reuşit să se ţină pe picioare. Oamenii au înaintat cu greu printre mormanele de zăpadă, pentru a ajunge în staţiile de autobuz. 

Pe străzile secundare, totul este acoperit de zăpada care, în unele locuri, depăşeşte jumătate de metru. În disperare de cauză, o doamnă şi-a croit drumul spre casă, cu o pâine într-o mână şi cu o lopată în cealaltă.

Nu toată lumea a fost deranjată de cel mai sever episod de iarnă din acest an. Doi biciclişti au fost surpinşi în timp ce pedalau în tricou şi pantaloni scurţi. 

Ultima dată când bucureştenii au avut parte de astfel de troiene la final de martie a fost în 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bucureşti, sub nămeți de jumătate de metru. Cele mai mari troiene din ultimii 5 ani