Antena Meniu Search
x

Video Vulcanul de la Racoş va fi închis până în 2022. Aici se va filma serialul Django

Dacă v-aţi propus ca anul acesta să vizitaţi vulcanul stins de la Racoş, din judeţul Braşov, atunci trebuie să ştiţi că nu veţi putea face asta până la sfârşitul anului. Aici se va filma serialul Django.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 18:47

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Unul dintre cele mai spectaculoase monumente naturale din România, vulcanul de la Racoș este închis pentru vizitare până în 2022. Şi asta deoarece acolo se va filma serialul Django, inspirat din clasicul wester cu același nume, din anul 1966.

Vestea îi bucură pe localnici, dar îi nemulţumeşte pe turiştii care deja îşi cumpăraseră bilet ca să viziteze vulcanul. Asociaţia care se ocupă de administrare îi îndeamnă pe vizitatori să vadă celelalte obiective din zonă: Lacul de smarald, Coloanele de bazalt și castelul Bethlen.

Serialul Django, inspirat din clasicului western italian cu același nume, din 1966, va fi filmat la vulcanul de la Racoș, începând de astăzi. Zona este o rezervație naturală, suprapusă și unui sit Natura 2000, așa că este nevoie de un aviz de la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate și de notificarea Agenției pentru Protecția Mediului Brașov. 

Din distribuția serialului va face parte actorul belgian Matthias Schoenaerts, cunoscut pentru rolurile sale în „Rust and Bone” şi „The Danish Girl”. Serialul va avea 10 episoade, iar regizorul va fi italianca Francesca Comencini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vulcanul de la Racoş va fi închis până în 2022. Aici se va filma serialul Django