Antena Meniu Search
x

Mai multe companii aeriene și-au suspendat zborurile dinspre România către diferite destinații

Resticţiile de călătorie conduc la noi zboruri suspendate. Atât compania aeriană naţională, cât şi companii private anunţă că nu vor mai opera către mai multe destinaţii. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 21.07.2020, 21:17

Vezi și
  • Au fost suspendate zboruri spre Egipt, Israel, Iordania, Turcia, Suedia, Portugalia sau Emiratele Arabe Unite.

Până la jumătatea lunii viitoare nu vom putea zbura spre Egipt, Israel, Iordania şi Turcia - destinaţii preferate de români pentru vacanţa de vară - a anunţat în această după-amiază compania aeriană naţională. De asemenea, vor suspenda şi cursele spre Serbia, Moldova şi Liban.

Nu este însă singura companie aeriană care vine cu astfel de veşti. 

De asemenea, cea mai mare companie aeriană low cost din ţara noastră suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite, dar nu până pe 15 august, ci până pe 31 iulie inclusiv.

După care, pentru luna august, se așteaptă la veşti mai bune.

Pasagerii care aveau curse programate în acestă perioadă pot opta fie pentru ramburasarea banilor, care va dura mai mult, fie pentru amânarea călătoriei pentru o dată ulterioară sau să își aleagă o altă destinație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mai multe companii aeriene și-au suspendat zborurile dinspre România către diferite destinații