Antena Meniu Search
x

Bărbat din Târgovişte varsă de la balcon 200 de litri de zeamă de varză murată, îşi lasă vecinii în lacrimi de la miros

Un miros teribil s-a aşternut peste un cartier din Târgovişte, după ce locatarul unui bloc a vărsat prin scurgerea balconului 200 de litri de zeamă de varză. Vecinii, cu lacrimi în ochi de la mirosul groaznic, au strigat la el să se oprească, însă fără vreun efect, aşa că au chemat Poliţia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.03.2019, 20:33

A zăpăcit tot cartierul după ce a vărsat pe balcon 200 de litri de zeamă de varză - Profi Media

Un miros teribil s-a aşternut peste un cartier din Târgovişte, după ce locatarul unui bloc a vărsat prin scurgerea balconului 200 de litri de zeamă de varză.

Vecinii, cu lacrimi în ochi de la mirosul groaznic, au strigat la el să se oprească, însă fără vreun efect, aşa că au chemat Poliţia.

A zăpăcit tot cartierul după ce a vărsat pe balcon 200 de litri de zeamă de varză

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean a deversat 200 de litri de zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, fiind emanate mirosuri pestilențiale, imposibil de suportat.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au constatat că se confirmă sesizarea.

În speță, a fost identificat numitul B.F., în vârstă de 44 de  ani, din Târgoviște, care a recunoscut că a aruncat, de la etajul 2 al imobilului în care locuiește, aproximativ 200 litri de zeamă de varză, astfel că persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Târgovişte varsă de la balcon 200 de litri de zeamă de varză murată, îşi lasă vecinii în lacrimi de la miros