Antena Meniu Search
x

Zeci de copii intoxicati in scoala. A fost declansata o ancheta

Caz revoltator intr-o scoala din Piatra Neamt. Peste 100 de copii s-au intoxicat, se pare, cu mancarea servita la pranz in sala de mese. Au mancat din produsele aduse de o firma de catering platita de parinti

Vezi și

Copiii sunt inclusi intr-un program after-school care presupune si masa de pranz. Tot in scoala. Mancarea este adusa de o firma de catering aleasa in septembrie, dupa o licitatie organizata de comitetul de parinti. Iar probleme, se pare, au mai fost.

Acum, nu se stie exact ce s-a intamplat. Cert este ca aseara, copiii au ajuns acasa si s-au plans ca se simt rau. Si au cazut la pat unul dupa altul. Prima masura luata de conducerea scolii a fost sa sigileze alimentele si sa astepte ancheta.

Din fericire, starea copiilor nu este grava. Niciunul n-a ajuns la spital. “Medicul scolar venit, astazi, la scoala si a recomandat parintilor orez, paine prajita si ceai”, a declarat Romanita Lupascu, directorul Scolii “Nicu Albu”.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Neamt vor face publice rezultatele probelor alimentare abia dupa finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Zeci de copii intoxicati in scoala. A fost declansata o ancheta