Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni au prins peşti cu mâinile goale într-un lac de acumulare secat de autorităţi

Dă-i unui om un peşte şi va fi sătul o zi. Dă-i o bâtă şi o plasă şi va prinde singur zeci de peşti, prin nămol. Mai mulţi pescari din Piteşti au uitat de undiţe, când au văzut că-i pot scoate din nămol cu mâinile goale.

Vezi și

 Autorităţile au deschis un baraj şi timp de câteva ore oamenii au cules peştii ca pe cartofi.

Îndrumaţi de la distanţă, cu mânecile suflecate, argeşenii au sărit în nămol să-şi culeagă masa. Ca pe vremuri, cu mâinile goale! Cu o mişcare de expert, un bărbat aruncă din apă un peşte mare, direct pe mal.

Un alt domn s-a băgat în apă până la brâu. Prin aceeaşi metodă, s-a ales cu o ştiucă. Unii s-ar fi băgat în apă şi până la gât numai să prindă peştii. Şi tot le-au alunecat printre degete.

Barajul din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu a fost deschis ieri de dimineaţă pentru verificări. În două ore, în timp ce apa scădea, zona s-a umplut de pescari.

Unii, cum am văzut, hotărâţi că pot face treabă bună cu mâinile goale, alţii, cu plasele sau chiar cu bâtele. În ciuda hainelor murdare, captura a meritat, spun norocoşii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni au prins peşti cu mâinile goale într-un lac de acumulare secat de autorităţi