Antena Meniu Search
x

Zi de doliu national in Romania si Muntenegru

Azi e ziua cea mai neagra pentru Romania! E doliu national pentru cei 18 romani morti in prapastia din Muntenegru. In cinci colturi ale tarii, zeci de familii isi plang parintii, fratii, copiii si prietenii

Vezi și

Zeci de familii isi primesc mortii acasa. Si fac impreuna drumul durerii, spre medicina legala. Ridica, rand pe rand, 18 capace de sicrie si vad, pentru prima oara, fetele mortii.

Adriana Camelia Pacuraru, 59 de ani. Este prima care se intoarce acasa. Alte 17 nume dispar in noapte. Mihai si Anca Maria Mircescu. Sot si sotie. Au murit impreuna, in prapastia din Muntenegru. Gheorghe Troe Mincu, Bucuresti. Mort in autocarul mortii. Sotia lui e internata in stare grava la terapie intensiva. Nicolae Dervis, om de afaceri. Mort in prapastia din Muntenegru. Mariana si Traian Mateescu. Sot si sotie. Au murit impreuna. Tot impreuna se intorc acasa, in Curtea de Arges. Aici, e Valea Plangerii.

18 suflete vegheaza astazi in cinci colturi ale tarii. Timisoara ii plange pe Mircea si Luminta Ardelean. Sot si sotie. 68 de ani.

In Cluj bat clopotele pentru Aurora Morar, iar in Voluntari, Ilfov, o sotie isi striga suferinta. George Ciobanu, 45 de ani. Politist. El ar fi condus autocarul in prapastie. El a fost primul pe lista mortii. Si primul din cei 18, condus pe ultimul drum.

18 romani imbraca Romania in negru. 18 drame coboara drapelul in berna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Zi de doliu national in Romania si Muntenegru