Antena Meniu Search
x

Prima zi de plajă a acestui sezon, pe litoral

Cu 23 de grade în apa mării şi 25 în aer, litoralul a fost, duminică, destinaţia perfectă de weekend. Pentru mulţi turişti a fost ocazia de a face prima baie în mare pe anul acesta. Iar pentru hotelieri o repetiţie generală.

de Redactia Observator

la 10.06.2019, 00:05

Vezi și

Cu 23 de grade în apa mării şi 25 în aer, litoralul a fost, duminică, destinaţia perfectă de weekend. Pentru mulţi turişti a fost ocazia de a face prima baie în mare pe anul acesta. Iar pentru hotelieri o repetiţie generală. De weekendul viitor începe vacanţa copiilor, iar numărul celor care vor ajunge pe litoral s-ar putea dubla.

Goniţi de acasă de vremea capricioasă, turiştii care au ajuns la mare, weekendul acesta, au avut parte de escapada perfectă. Apa a fost neobişnuit de caldă, iar briza a atenuat dogoarea soarelui. Au fost condiţii numai bune pentru distracţia în familie.

Pentru mulţi vizitatori, a fost şansa de a se bucura de condiţii de vârf de sezon, dar cu mai puţină aglomeraţie şi cu preţuri mai mici. Alţii, însă, nu s-au uitat la bani.

Gradul de ocupare în weekendul acesta, la mare, a fost de 40 la sută. Ca să atragă clienţii, proprietarii de terase au scos grătarele printre şezlonguri.

Un val mai mare de turişti ar putea umple litoralul weekendul viitor, când vacanţa copiilor coincide cu sărbătoarea Rusaliilor. Pentru mulţi angajaţi, va fi un sfârşit de săptămână cu trei zile libere, pentru că şi luni, 17 iunie, este zi nelucrătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Prima zi de plajă a acestui sezon, pe litoral