Antena Meniu Search
x

Video Ziua Copilului în imagini: Puhoaie de părinți și copii în mall-uri, la cinematografe sau în Parlament

După un an de stat mai mult închişi în case, astăzi copiii şi-au luat revanşa. Şi-au luat părinţii de mână şi i-au cărat după ei. Peste tot! Mai ales la distracţii în interior. Au fost puhoaie de copii şi părinţi în mall-uri, cinematografe, piscine şi chiar la Parlament. Ziua Copilului în lumea oamenilor mari a fost, de fapt, Ziua Aglomeraţiei. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 01.06.2021, 19:57

Vezi și

Mii de bucureşteni s-au înghesuit în mall-uri. Parcările s-au umplut, om lângă om s-a stat la cozi uriaşe la cinematograf, la patinoar, la locurile de joacă sau chiar la mâncare. Fix ce visau copiii de ziua lor. Alt mall, aceaşi aglomeraţie. La cinematografele redeschise de cinci zile, părinţi şi copii au aşteptat împreună minute în şir să îşi cumpere bilet. Învălmăşeala s-a mutat apoi la cozile pentru popcorn. 

 1 iunie, ziua porților deschide la Palatul Parlamentului

Cozi infernale au fost şi la Palatul Parlamentului. A fost ziua porţilor deschise şi peste 10.000 de părinţi şi copii au stat la coadă chiar şi o oră ca să se plimbe pe holurile Casei Poporului. A fost atât de multă lume încât Parlamentul şi-a prelungit programul după voia copiilor, ca să poată intra cu toţii. Viitorii alegători şi chiar parlamentari ştiu deja ce legi ar vrea să voteze. 

Reporter: Tu ce legi ai da dacă ai fi parlamentar într-o zi? 

Pe acelaşi subiect

Fetiță: Să nu mai arunce oamenii cu gunoaie. Că nu-i frumos.

Altă fetiță: Eu... să se culce mai tarziu. Să ne trezim mai ne-târziu.

Băiețel: Să se dea mai puţine teme.

De departe, atracţia principală din Parlament a fost biroul şefului Camerei Deputaţilor. S-au înghesuit la poze cu Ludovic Orban, i-au luat locul la birou, au privit încântaţi salutul Gărzii de Onoare şi au aruncat un ochi în sala de plen, unde se votează legile ţării. De-adevăratelea. Copiii ţintesc totuşi ceva mai sus de un post de parlamentar. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Aeroportul Otopeni, cei care visează cariere la înălţime au putut zbura o oră deasupra României în cea mai performantă aeronavă din flota TAROM. Că e ploaie, că e vânt, tradiţionala vizită la Grădina Zoologică de Ziua Copilului n-a lipsit. Cu umbrele la ei, s-au plimbat şi au admirat animalele. 

Bucurie și pentru părinți, s-au ridicat câteva restricții

De azi, a început şi marea relaxare. Iar pentru copii deschiderea piscinelor interioare chiar de ziua lor a fost un cadou nesperat. Ziua copiilor a fost şi bucuria oamenilor mari: nu mai au nevoie nici de adeverinţa de vaccinare si nici de test COVID pentru a se bucura de apă. Adulţii au mai primit un cadou de 1 iunie. De azi, restaurantele pot funcţiona la o capacitate de 70 la sută la interior. Tot din prima zi de vară se redeschid cluburile, barurile şi discotecile, la capacitate de 50 la sută, între orele 5 dimineaţa şi 12 noaptea. Atenţie! Pot petrece doar cei vaccinaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ziua Copilului în imagini: Puhoaie de părinți și copii în mall-uri, la cinematografe sau în Parlament