Antena Meniu Search
x

Ziua și înecatul la Orbeni. Paznicul bălții din localitate, găsit mort, în apă, aproape de mal. Barca bărbatului plutea în mijlocul iazului

Al doilea caz de înec înregistrat, în ultimele două zile, în comuna Orbeni. Un bărbat de 65 de ani, din Sascut, care păzea iazurile unei mănăstiri, de pe raza comunei Orbeni, nu mai era de găsit şi cum barca a fost găsită pe luciul apei, oamenii s-au gândit că, cel mai probabil, s-a înecat în iaz. 

Ziua și înecatul la Orbeni. Paznicul bălții din localitate, găsit mort, în apă, aproape de mal. Barca bărbatului plutea în mijlocul iazului

Al doilea caz de înec înregistrat, în ultimele două zile, în comuna Orbeni. Un bărbat de 65 de ani, din Sascut, care păzea iazurile unei mănăstiri, de pe raza comunei Orbeni, nu mai era de găsit şi cum barca a fost găsită pe luciul apei, oamenii s-au gândit că, cel mai probabil, s-a înecat în iaz, scrie presa locală.

În paralel, s-au făcut şi căutări pe uscat, pentru că nu se ştia exact unde dispăruse. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă Bacău au mers la faţa locului după primirea sesizării şi au început căutările, dar fără rezultat.

Au reluat căutările astăzi şi cadavrul bărbatului a fost găsit aproape de mal.  Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu bărbatul şi cum a ajuns în apă.

A fost anunţată Poliţia pentru demararea de cercetări şi transportarea trupului neînsufleţit la morgă, unde medicii să efectueze necropsia şi să stabilească cauza morţii.

Duminică după-amiază, un alt bărbat de 43 de ani, din comuna Orbeni, s-a înecat într-o baltă din apropierea râului Siret. S-a dus să se răcorească, însă cei care-l însoţeau au obervat că nu a mai ieşit la suprafaţă şi au chemat pompierii, care i-au găsit trupul după circa trei ore de căutări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ziua și înecatul la Orbeni. Paznicul bălții din localitate, găsit mort, în apă, aproape de mal. Barca bărbatului plutea în mijlocul iazului