Antena Meniu Search
x

Adrian Crisan s-a impus in finala Campionatului national de tenis de masa

Adrian Crisan a castigat la Buzau al zecelea campionat national de tenis de masa din cariera. Locul 19 mondial, Crisan a avut emotii in finala castigata, scor 4-3, in fata lui Ovidiu Ionescu.

Vezi și

"A fost foarte greu astazi! E cel mai greu titlul pe care l-am obtinut. Imi doream foarte mult sa castig, m-am antrenat poate prea mult in ultimele saptamani. Acum, la zece titluri obtinute sunt foarte fericit", spune Adrian Crisan, castigatorul Campionatului National de tenis de masa.

Spectacolul a fost la el acasa la GSP TV in finala de simplu masculin. Crisan si Ionescu le-au oferit o lectie de tenis de masa fanilor prezenti la Buzau.

Adrian Crisan a tremurat serios in finala de la Buzau, castigata in decisiv cu 4-3. A fost condus cu 2-0 si 3-1 la seturi de Ovidiu Ionescu, dar a reusit sa revina si sa-si adjudece un nou trofeu. Numarul 19 mondial nu a uitat sa-si felicite partenerul de antrenament, alaturi de care s-a pregatit inainte de Campionatele nationale.

Ovidiu Ionescu a pierdut toate finalele in care a jucat: la dublu masculin, mixt si la proba de simplu.

"Sincer nu m-am asteptat sa fie un scor asa de strans, la 3-1 recunosc ca am sperat, dar experienta lui si-a spus cuvantul. A meritat sa castige, a fost mai perseverent", a spus, la finalul competitiei, Ovidiu Ionescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Adrian Crisan s-a impus in finala Campionatului national de tenis de masa