Antena Meniu Search
x

Adrian Mutu a rezistat doar 11 meciuri pe banca tehnică a lui CFR Cluj. Ce urmează pentru ardeleni

Unul dintre cele mai mari şocuri din actualul sezon al fotbalului românesc a fost eliminarea formaţiei CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României.

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 17:20

Adrian Mutu a rezistat 11 meciuri pe banca echipei CFR Cluj
Adrian Mutu a rezistat 11 meciuri pe banca echipei CFR Cluj - Facebook/CFR Cluj
  • Adrian Mutu a rezistat doar 11 meciuri ca antrenor principal al echipei CFR Cluj.

Clujenii nu doar că au cedat pe terenul unei echipe mai slab cotate, Corvinul Hunedoara, echipă de Liga a doua, dar au cedat de o manieră categorică. 

Corvinul Hunedoara, susţinută de un public entuziasmant, s-a impus cu un scor neverosimil, 4-0, la capătul unui meci pe care l-a dominat cu autoritate, mai ales după eliminarea grecului Panagiotis Tachtsidis din minutul 11.

Panagiotis Tachtsidis şi-a lovit adversarul în plină figură, umplundându-l de sânge, şi a văzut direct cartonaşul roşu, facilitând o evoluţie remarcabilă a gazdelor.

Lică, Coman, Pîrvulescu şi Pop au marcat gol după gol în poarta nefericitului Sava, iar Corvinul Hunedoara a obţinut o calificare istorică în semifinalele Cupei României.

Pe acelaşi subiect

Evoluţia realmente dezamăgitoare a elevilor săi l-a făcut pe tehnicianul Adrian Mutu să-şi dea demisia din funcţia de antrenor principal al echipei CFR Cluj.

Tehnicianul de 45 de ani a reclamat că nu poate să treacă peste o asemenea umilinţă şi şi-a înaintat demisia, aceasta fiind aprobată de Nelu Varga, patronul clubului CFR Cluj.

De altfel, există informaţii conform cărora Nelu Varga a decis reinstalarea italianului Andrea Mandorlini, pe care îl dăduse la o parte după eşecul suferit cu FC Botoşani, 0-1, în 21 ianuarie. Totuşi, Mandorlini nu acceptase desfacerea contractului, astfel că italianul fusese mutat pe o altă funcţie în club după instalarea lui Adrian Mutu ca antrenor.

Mutu, fost mare internaţional român, a rezistat doar 11 meciuri pe banca celor de la CFR Cluj. El şi-a început mandatul cu o serie de rezultate bune, obţinând patru victorii din cinci meciuri, 4-1 cu FC Voluntari, 2-1 la Petrolul, 0-1 cu Rapid, 3-1 la Universitatea Craiova şi 4-0 cu Dinamo Bucureşti.

Totuşi, echipa a părut în pierdere de turaţie în ultimele jocuri, astfel că nici rezultatele nu au mai fost satisfăcătoare. CFR Cluj a obţinut o singură victorie în ultimele şase meciuri jucate cu Adrian Mutu, iar totul a culminant cu eşecul de la Hunedoara, eşec care a dus la demisia anunţată de Adrian Mutu.

Tehnicianul de 45 de ani îşi trece o nouă bilă neagră în CV-ul de antrenor şi este greu de crezut că reprezentanţii unui club cu pretenţii mai au încredere în înregimentarea acestuia ca antrenor principal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Adrian Mutu a rezistat doar 11 meciuri pe banca tehnică a lui CFR Cluj. Ce urmează pentru ardeleni