Antena Meniu Search
x

Agentul lui Mutu explică transferul la Petrolul: "Câştiga aproape cât tot lotul lui Ajaccio!"

Agentul lui Adrian Mutu, Ludovic Fattizzo, susţine că venirea atacantului de 35 de ani la Petrolul, din ianuarie, se face şi din raţiuni financiare. Clubul Ajaccio, la care este legitimat acum atacantul, are mari probleme cu banii în acest moment

Adrian Mutu va juca, din ianuarie, pentru Petrolul Ploieşti, clubul prahovean obţinând acordul celor de la Ajaccio pentru împrumutul pe un sezon şi jumătate al atacantului. 

"La 35 de ani, Mutu şi-a dorit să revină acasă şi să-şi încheie cariera în România. Petrolul Ploieşti este pe locul doi în clasament, iar oraşul este la 20 de minute distanţă de Bucureşti. Ajaccio are probleme financiare. Antrenorul Fabrizio Ravanelli a costat destul de mult şi nici nu a plecat gratis. În acest moment, clubul are o gaură considerabilă în buget, iar despărţirea de Mutu a fost inevitabilă. Salariul lui Mutu la Ajaccio era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalţi fotbalişti din lot", a explicat Fattizzo decizia lui Mutu de a reveni în România pentru tuttomercato.web. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Agentul lui Mutu explică transferul la Petrolul: "Câştiga aproape cât tot lotul lui Ajaccio!"