Antena Meniu Search
x

Andy Roddick nu poate alege cel mai bun jucător din istorie: ”E stupid să spui asta!”

Andy Roddick, fost mare jucător în circuitul ATP, actual comentator la Tennis Channel, a fost pus în situația să nominalizeze cel mai bun tenismen din istorie.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 11:02

Andy Roddick
Andy Roddick nu poate alege cel mai bun jucător din istorie: ”E stupid să spui asta!” - AdMedia / Jason L Nelson via hepta
  • Andy Roddick nu poate desemna cel mai bun jucător din istorie
  • Roddick declar că suntem norocoși să îi urmărim pe Federer, Nadal sau Djokovic
  • Roddick, inclus în Hall of Fame

Andy Roddick, fost mare jucător în circuitul ATP, actual comentator la Tennis Channel, a fost pus în situația să nominalizeze cel mai bun tenismen din istorie.

Roddick a vorbit despre generația fantastică din prezent, unde circuitul ATP este dominat de Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Andy Roddick: ”E stupid să spui care este cel mai bun din istorie!”

Întrebat să aleagă cel mai bun tenismen, considerând actuala generație, Roddick a spus: ”Cred că e stupid să spui care este cel mai bun din istorie. Este ca și cum ai oferi Oscarul înainte de a vedea finalul filmului.”

Pe acelaşi subiect

”Cred că suntem norocoși să îi vedem pe Roger, Rafa și Novak în topul tenisului mondial. Am rămas fără cuvinte și adjective ca să îi evaluez”, a mai punctat Roddick.

Andy Roddick a fost inclus în Hall of Fame

Andy Roddick a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultimele decenii. Roddick, fost lider mondial în 2003, a avut de-a lungul carierei 612 victorii și 213 înfrângeri, bifând totodată și un turneu de Mare Șlem: US Open în 2003.

Roddick a fost inclus în Hall of Fame după ce s-a retras, devenind o figură emblematică pentru tenisul din Statele Unite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Andy Roddick nu poate alege cel mai bun jucător din istorie: ”E stupid să spui asta!”