Antena Meniu Search
x

Bătaie generală la meciul Liverpool-Manchester City după ce un fan şi-a cumpărat bilete în galeria greşită (Video)

Bătaie generală la meciul din Champions League dintre Liverpool şi Manchester City, după ce un fan al echipei Liverpool şi-a bilete în galeria celor de la City.

Bătaie generală la meciul Liverpool-Manchester City după ce un fan şi-a cumpărat bilete în galeria greşită - Daily Mail

Bătaie generală la meciul din Champions League dintre Liverpool şi Manchester City, după ce un fan al echipei Liverpool şi-a bilete în galeria celor de la City.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, după ce Liverpool a învins şi eliminat din competiţie echipa Manchester City.

În momentul în care Liverpool a înscris golul de 2-1 care îi asigura calificarea în semifinalele Champions League, un fan al cormoranilor, care îşi luase bilete în galeria celor de la City, a început să aplaude şi să se bucure, fapt care i-a scos din minţi pe fanii Manchester City.

A urmat o bătaie generală cu pumni şi picioare, iar totul s-a încheiat abia în momentul în care au intervenit stewarzii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie a fost cea care a filmat scenele violente şi apoi a urcat imaginile pe Twitter: 'Asta se întâmplă atunci când eşti fan Liverpool şi stai în galeria celor de la City. Ce a fost asta?'

Videoclipul a fost vizualizat de peste 400.000 de persoane în numai două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Sport » Bătaie generală la meciul Liverpool-Manchester City după ce un fan şi-a cumpărat bilete în galeria greşită (Video)