Antena Meniu Search
x

Gigi Becali tună și fulgeră după 1-5 cu Lazio: Nu mai vedeţi transferuri la mine! Poate mă retrag din fotbal. Am fost penibil

Finanţatorul Gigi Becali amenință cu retragerea din fotbal, după ce FCSB a fost eliminată din Liga Europa, în urma înfrângerii rușinoase cu Lazio, scor 1-5.

Gigi Becali - Foto: Hepta

Finanţatorul Gigi Becali amenință cu retragerea din fotbal, după ce FCSB a fost eliminată din Liga Europa, în urma înfrângerii rușinoase cu Lazio, scor 1-5.

Becali a declarat, după eliminarea din Liga Europa, că nu va mai cumpăra jucători şi, dacă nu va face bani în doi ani, se va retrage din fotbal.

"Nu mai vedeţi transferuri la mine. Că dăm trei milionane pe Coman sau dăm două milioane pe Nedelcu ca proştii. Nu mai vedeţi. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu mai cumpăr jucători. Las la voia întâmplării. Voi vedea cât mai stau în fotbal, că poate mă retrag. Fac numai păcate, mă cert cu lumea. Poate îmi văd şi eu de treaba mea şi-l las pe Talpan. Toate gândurile mi-au venit în seara asta. Şi să mă retrag. Dacă în doi ani fac bani din fotbal, bine. Dacă nu, le revedere, tată. O dau", a spus Becali la un post de televiziune.

Becali, a mai spus  că nu va mai vorbi despre fotbalul european, după ce echipa sa a fost învinsă cu 5-1 de Lazio, în manşa a doua a 16-imilor Ligii Europa.

Pe acelaşi subiect

"În timpul meciului voiam să spun că nu mai vreau să mai vorbesc de fotbal în viaţa mea. Dar, totuşi, hai să vorbesc, dar să vorbesc la locul meu, aşa, cu bunul simţ. Îmi cer iertare, eu cred că am întrecut puţin măsura. Nu ne putem compara cu ei, mi-am dat seama în seara asta. Niciodată nu am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. De acum încolo, eu promit că nu mai vorbesc de fotbal european. Vorbesc, dar o să spun <nu ştiu>. Astă seară s-a demonstrat că eu nu ştiu la fotbal. Îmi văd de treaba mea, ca să nu fiu penibil. Asta am fost eu prin ceea ce am spus, penibil: că suntem mai puternici ca ei, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. E diferenţă mare de clasă, diferenţă mare de filozofia fotbalului, de tot. Am mai jucat noi, şi cu Real Madrid, şi cu Chelsea, şi cu Ajax, dar ca în seara asa, aşa, nişte jaloane... Am fost jaloane în seara asta", a afirmat el. 

Becali susține că ar fi schimbat toată echipa FCSB la pauză: "Dacă mă întreba cineva la pauză <ce schimbări ai vrea să faci>, eu spuneam toată echipa, 11. Trebuia să schimbăm 11 jucători. Nedelcu a fost un fel de spectator, el trebuia să stea în tribună, dar nu poţi da vina numai pe el. Dacă nu are jucători lângă el, devine mai emotiv. Dau vina pe toată echipa, nu pe el. El a jucat prost, pentru că toată echipa a jucat prost. Cred că se putea aborda altfel meciul ăsta"

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Gigi Becali tună și fulgeră după 1-5 cu Lazio: Nu mai vedeţi transferuri la mine! Poate mă retrag din fotbal. Am fost penibil