Antena Meniu Search
x

Foto Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au câştigat bronzul la tenis de masă mixt, la Jocurile Europene. Szocs a adus punctul decisiv

Echipa României de tenis de masă mixt a obţinut medalia de bronz la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska 2023. Echipa formată din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au câştigat împotriva Spaniei cu 3-1.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 22:23

Cei doi au câștigat finala mică, pentru medaliile de bronz, în confruntarea cu Alvaro Robles și Maria Xiao, din Spania, cu 3-1 (11-6, 11-8, 9-11, 11-9).

Ionescu și Szocs au câștigat primele două seturi cu destul de mare ușurință, după care l-au cedat pe al treilea, după un joc echilibrat. Setul al patrulea a început foarte bine pentru perechea română, care a condus cu 7-2, dar a fost apoi egalată. În cele din urmă, au câștigat meciul, punctul decisiv fiind obținut pe servicul lui Szocs, returnat mult înafară de Robles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Sport » Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au câştigat bronzul la tenis de masă mixt, la Jocurile Europene. Szocs a adus punctul decisiv