Antena Meniu Search
x

Bianca Andreescu, desemnată sportiva anului: "Visurile devin realitate"

Sportiva de origine română, Bianca Andreescu, în vârstă de doar 19 ani, încheie anul 2019 cu o distincţie remarcabilă, primită în Canada, ţara natală.

de Redactia Observator

la 27.12.2019, 09:53

Bianca Andreescu, alături de premiu
Bianca Andreescu a fost desemnată sportiva anului în Canada - Profimedia

Sportiva de origine română, Bianca Andreescu, în vârstă de doar 19 ani, încheie anul 2019 cu o distincţie remarcabilă, primită în Canada, ţara natală.

Jucătoarea a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului în Canada, ultiam dată când un jucător de tenis a obţinut o astfel de distincţie fiind Eugenie Bouchard, în 2013 şi 2014.

"Onorată să primesc prestigiosul Lou Marsh Award. Visele devin realitate" a fost mesajul scris de sportivă pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu premiul cel mare.

Ea a obţinut 66 din 68 de voturi, acumulând astfel un procent de 97%, în competiţie cu patinatoarea de viteză Kim Boutin, vicecampioană mondială la Sofia în 2019, în proba de 1.500 de metri, şi atleta Gabriela DeBues-Stafford, locul 6 la CM de la Doha, în proba de 1,500 de metri, sportivă care a stabilit în acest an recorduri naţionale în probele de 1.500 de metri şi 5.000 de metri. Ambele sportive au primit câte un vot.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bianca Andreescu a demonstrat potenţial peste măsură, având un sezon excepţional în 2019.

Sportiva a început anul pe locul 152 WTA şi l-a terminat pe locul 5 WTA, câştigând în 2019 trofeele de la Indian Wells, Toronto şi US Open.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Bianca Andreescu, desemnată sportiva anului: "Visurile devin realitate"