Antena Meniu Search
x

Cagliari – Bari, ora 21:30. Turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY

Cagliari – Bari LIVE VIDEO (21:30). Turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY. După cele două meciuri din finala play-off-ului vom afla ultima echipă care va evolua sezonul viitor în Serie A.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 18:07

Cagliari – Bari, ora 21:30. Turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY
- Profimedia

Cagliari, echipa care a încheiat pe locul 5 sezonul din Serie B, vine după o dublă nebună în semifinale cu Parma. Echipa lui Claudio Ranieri a revenit de la 0-2 în partida tur de pe teren propriu şi s-a impus cu 3-2. În returul de pe Stadio Ennio Tardini, Cagliari a rezistat pe terenul celor de la Parma şi a încheiat la egalitate, scor 0-0, obţinând calificarea în finala play-off-ului.

Cagliari – Bari LIVE VIDEO (21:30). Turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY

În sferturile de finală, Cagliari a învins-o cu 2-1 pe Venezia, echipa care a încheiat pe locul 8 sezonul din Serie B. De partea cealaltă, Bari, ocupanta locului 3 în timpul sezonului de Serie B, a obţinut calificarea după o dublă în semifinale cu Sudtirol. În partida tur, Sudtirol a câştigat duelul de pe teren propriu cu 1-0, în timp ce Bari a câştigat cu acelaşi scor meciul retur.

Calificarea a fost obţinută de cei de la Bari, chiar dacă cele două se aflau la egalitate la general, deoarece formaţia pregătită de Michele Mignani s-a clasat mai bine în timpul sezonului din Serie B.

Pe acelaşi subiect

Bari s-a impus în partida de pe Unipol Domus în timpul sezonului

Primul duel din acest sezon dintre cele două echipe a avut loc pe data de 17 septembrie, pe terenul celor de la Cagliari, acolo unde se va disputa şi partida tur din această seară. Atunci, Bari a câştigat cu 1-0 meciul de pe Unipol Domus, graţie golului marcat de marocanul Waalid Cheddira în minutul 77.

În partida retur, de pe terenul lui Bari, de la jumătatea lunii februarie, scorul a fost 1-1. Cagliari a deschis scorul în minutul 3 prin Lapadula, dar Bari a restabilit egalitatea în minutul 90+6 prin Antenucci, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Cagliari caută să revină în Serie A după doar un sezon petrecut în Serie B, în timp ce Bari caută revenirea în Serie A pentru prima oară din 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Cagliari – Bari, ora 21:30. Turul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY