Antena Meniu Search
x

BARI - Sudtirol, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY de la ora 21:30. Bătălie decisivă pentru o șansă la promovare în Serie A

BARI - Sudtirol, LIVE VIDEO exclusiv pe AntenaPLAY de la ora 21:30, e bătălia decisivă pentru finala playoff-ului de promovare în Serie A. În tur, Sudtirol s-a impus cu 1-0, cu un gol marcat în prelungirile meciului. Câştigătoarea se va duela cu Cagliari sau Parma pentru un loc în Serie A

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 18:18

BARI - Sudtirol
BARI - Sudtirol, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY de la ora 21:30. Bătălie decisivă pentru o șansă la promovare în Serie A - Profimedia Images

Sudtirol s-a impus dramatic în turul semifinalei cu Bari, cu un gol marcat în prelungirile partidei. Matteo Rover a dat lovitura în minutul 90+2, cu o lovitură perfectă de cap. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY.

BARI - Sudtirol LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv pe AntenaPLAY

Înaintea returului de foc de la Bari, Pierpaolo Bisoli, antrenorul celor de la Sudtirol, s-a arătat încrezător în şansele echipei sale de a ajunge în finală.

Bisoli este de părere că echipa sa a făcut un meci foarte bun în tur şi este încrezător în şansele jucătorilor săi. De asemenea, antrenorul lui Sudtirol nu este speriat de atmosfera care se anunţă pe Stadio San Nicola din Bari:

Pe acelaşi subiect

„Mental, echipa este într-o formă foarte bună. Am avut o prestaţie foarte bună în tur, dar acest lucru ne-a costat mult din punct de vedere fizic şi mental. Aveam nevoie de odihnă pentru a ne îndeplini visul. Încă nu m-am decis dacă vom juca din nou cu trei în apărare. Voi lua o decizie în această privinţă după ultimul antrenament.

Atmosfera de pe stadion? Spectatorii vor susţine şi vor motiva Bari, dar asta nu trebuie să ne sperie. Ştim punctele noastre forte şi slăbiciunile. Ne vom pregăti pentru acest meci în mod obişnuit.

Casiraghi nu s-a antrenat foarte mult în ultimele zile, aşa că trebuie să avem grijă cum îl folosim. Este un jucător extrem de important pentru noi şi trebuie să avem grijă de el”, a spus Pierpaolo Bisoli, antrenorul lui Sudtirol, înaintea returului cu Bari, potrivit AS.RO.

De cealaltă parte, Michele Mignani, antrenorul celor de la Bari, are încredere că echipa sa poate întoarce scorul din tur.

Trebuie să facem totul pentru a răsturna rezultatul. Mă simt calm şi stăpân pe mine și să cred că se poate. Știm cum vor juca aici și va trebui să fim mai buni la exploatarea spaţiilor”, a spus şi Michele Mignani. 

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » BARI - Sudtirol, LIVE VIDEO pe AntenaPLAY de la ora 21:30. Bătălie decisivă pentru o șansă la promovare în Serie A