Antena Meniu Search
x

Foto CFR Cluj, eliminată în turul 1 al preliminariilor Ligii Campionilor. Armenii de la FC Pyunik au învins cu 3 - 4, la penalty-uri

CFR Cluj și jucătorii armeni de la FC Pyunik Erevan s-au întâlnit din nou pe terenul de fotbal, în returul preliminariilor din Liga Campionilor. Clujenii lui Dan Petrescu au fost învinși miercuri seară cu scorul de 2 - 2 (3 - 4 d.l.p.) pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, după remiza de săptămâna trecută. Astfel, campioana României a fost eliminată în turul 1 preliminar Champions League.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 00:37

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia armeană Piunik Erevan din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal, fiind învinsă cu 4-3 la loviturile de departajare, miercuri seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, după ce scorul a fost egal, atât după cele 90 de minute regulamentare (1-1), cât şi după prelungiri (2-2), în manşa secundă a primului tur preliminar.

Liga Campionilor. Rezumatul partidei CFR Cluj – FC Pyunik

Campioana României a deschis scorul prin Bismarck Adjei-Boateng (6), cu capul, din centrarea lui Ciprian Deac. CFR a avut şi o bară, prin Cristian Manea (26). Piunik a egalat în ultimele minute ale timpului regulamentar, prin Zoran Gajic (89), cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Hovhanes Harutiunian.

Clujenii au marcat primii, prin mijlocaşul Adjei-Boateng, în minutul 6, acesta reluând cu capul, în plasă, o centrare a lui Deac. Oaspeţii au egalat la primul lor şut pe poartă, în minutul 89, prin Gajic, care a înscris cu o lovitură de cap la un corner. Al doilea gol al gazdelor a fost reuşit de Petrila, în minutul 94, după o pasă a lui Deac, iar Gajic a egalat pentru a doua oară în minutul 119. În minutul 109 portarul clujenilor, Bălgrădean, a apărat un penalty executat de Harutyunyan.

Pe acelaşi subiect

La loviturile de la 11 metri, pentru CFR Cluj au marcat Dugandzic, Burcă, Muhar şi au ratat Petrila şi Camora. Pentru Piunik au înscris Cociuc, Dashyan, Harutyunyan şi Avagyan. CFR Cluj va juca în turul II preliminar din Conference League.

În prima manşă scorul a fost egal, 0-0, relatează Agerpres. Câştigătoarea din acest duel va înfrunta în turul secund preliminar formaţia luxemburgheză F91 Dudelange.

Pyunik Erevan. Cine sunt adversarii echipei CFR Cluj

Pyunik deține un record impresionant în Armenia, fiind cea mai titrată echipă din campionatul național. Fondată în 1992, adversara CFR-ului a cucerit 15 titluri de-a lungul istoriei, în 1992, 1996, 1997, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014–15 și 2021–22. Pe lângă cele 15 titluri, FC Pyunik a mai câștigat 8 Cupe și 9 Supercupe ale Armeniei.

CFR Cluj – FC Pyunik. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger. Antrenor: Dan Petrescu
  • FC Pyunik: Yurchenko – Juninho, Vakulenko, Gajic, Kovalenko – Cociuc, Zambrano, Gonzalez – Dashyan, Otubanjo, Nenadovic

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » CFR Cluj, eliminată în turul 1 al preliminariilor Ligii Campionilor. Armenii de la FC Pyunik au învins cu 3 - 4, la penalty-uri