Antena Meniu Search
x

”Se închid orașele în Bulgaria!” Keșeru a dezvăluit decizia radicală luată în lupta contra coronavirusului

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogorets, a anunțat că Bulgaria ia decizia radicală de a închide anumite orașe, din cauza pandemiei cu coronavirus.

de Dan Roșu

la 20.03.2020, 22:17

Claudiu Keșeru, în tricoul lui Ludogorets
Claudiu Keșeru, detalii despre pandemia de coronavirus - Abaca Press / AA/ABACA via Hepta
  • Bulgaria își închide orașele
  • Claudiu Keșeru e blocat de club, în Bulgaria
  • 129 de oameni au fost infectați cu coronavirus, în Bulgaria

Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogorets, a anunțat că Bulgaria ia decizia radicală de a închide anumite orașe, din cauza pandemiei cu coronavirus. Hotărârea va intra în vigoare de luni.

”Am aflat azi, la 5 (n.r. - ora 17:00)! De luni, cei de aici au decis să închidă mai multe orașe, tocmai pentru a împiedica ca acest nou coronavirus să nu se răspândească peste tot.

Claudiu Keșeru: ”Măsura de închidere a orașelor este puternică”

Măsura de închidere a orașelor este o măsură destul de puternică. N-am cum să mă întorc în România, există interdicție din partea clubului!”, a spus Keșeru, la Digi Sport.

Bulgaria a ajuns la 129 de cazuri de oameni infectați cu coronavirus, dintre care trei au decedat. În România, avem de-a face cu 308 oameni depistați. 

”De sâmbăta trecută s-a oprit și fotbalul aici, în Bulgaria. Nu am plecat acasă, am preferat să rămânem aici, am și familia cu mine, așa că nu sunt probleme”, a adăugat internaționalul român. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » ”Se închid orașele în Bulgaria!” Keșeru a dezvăluit decizia radicală luată în lupta contra coronavirusului