Antena Meniu Search
x

Conference League: West Ham - FCSB 3-1. Roș-albaștrii au condus până în minutul 68

Rezultate Conference League. Echipa FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 00:07

Conference League: West Ham - FCSB 3-1
Conference League: West Ham - FCSB 3-1. Roș-albaștrii au condus până în minutul 68 - Profimedia Images

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat din penalti, în minutul 68. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90, transmite news.ro.

WEST HAM: Areola - Coufal, Kehrer, Ogbonna (Dawson 90+2), Emerson - Downes, Rice, Lanzini (Paqueta 46) – Cornet (68 Fornals), Scamacca (Michail Antonio 46), Benrahma (Bowen 46). ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa (Haruţ 87), Tamm, Radunovic – Olaru (B. Rusu 90), Edjouma, Oaidă (Radaslavescu 90) - Cordea, Compagno (Miculescu 70), Fl. Coman (Oct. Popescu 71). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Cornet 39, Ogbonna 47, Emerson 54 / Dawa 61 Târnovanu 66, Oaidă 83

Pe acelaşi subiect

Arbitru: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Aurelien Berthomieu – Jeremie Pignard (toţi din Franţa)

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1, în grupele Conference League

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, în conferinţa de presă de la finalul partidei cu FC Ballkani, scor 1-1, în Conference League, că formaţia sa nu a făcut cel mai bun meci, dar rămâne în continuare neînvinsă în deplasare în actualul sezon al cupelor europene.

"Ei au avut mai mult posesia, au pasat mai mult, dar cred că au avut 2 maximum 3 şuturi pe poartă. Însă au marcat un gol foarte frumos. Noi am avut nişte ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar suntem în continuare neînvinşi în deplasare în Europa, avem 5 egaluri din 5 meciuri. Acesta e un punct pentru moral. Pe final, dacă eram mai atenţi, poate puteam să câştigăm, dar când egalezi în ultimul minut nu poţi să zici că eşti supărat. Ţinând cont că anul trecut am început grupa cu o înfrângere, acest egal e un pas înainte", a afirmat el, potrivit Agerpres.

"Dacă marcam noi primii, cred că era altul meciul azi. Dar când egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulţumit. Dacă pierdeam, iar erau probleme. E clar că e mai bine să faci un egal decât să pierzi. Sperăm să câştigăm joi, iar cu 4 puncte după două meciuri putem să avem şase mai departe la calificare", a adăugat Petrescu.

Antrenorul a menţionat că nu are timp de antrenamente şi din acest motiv la meciul cu Universitatea Craiova de duminică din Superligă va schimba aproape în totalitate echipa.

"Nu am timp să îi antrenez pe jucători, vor fi iar 7-8-10 schimbări la meciul cu Craiova, unul important în campionat. După aceea joi vrem iar să câştigăm în Conference League. Dar trebuie să îi încercăm să îi integrăm şi pe cei nou veniţi", a precizat tehnicianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Conference League: West Ham - FCSB 3-1. Roș-albaștrii au condus până în minutul 68