Antena Meniu Search
x

Galerie foto Rezultate Liga Campionilor. Napoli - Liverpool 4-1. Italienii au făcut instrucție cu "cormoranii"

Rezultate Liga Campionilor. Inter – Bayern 0-2 şi Napoli – Liverpool 4-1 au fost cele mai atractive meciuri din a doua seară a grupelor de Champions League. Barcelona, cu Lewandowski în mare formă, s-a distrat cu Viktoria Plzen, scrie AS.ro.

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 00:40

Echipele Bayern Munchen, Tottenham Hotspur, FC Barcelona şi Napoli au obţinut victorii în meciurile disputate miercuri seara în Liga Campionilor. Echipa engleză FC Liverpool a cedat la trei goluri diferenţă.

Rezultatele de miercuri 7 septembrie în UEFA Champions League:

Ajax – Rangers 4-0

Frankfurt – Sporting Lisabona 0-2

Pe acelaşi subiect

Atletico Madrid – Porto 2-1

Barcelona – Plzen 5-1

Brugge – Bayern Leverkusen 1-0

Inter – Bayern 0-2

Napoli – Liverpool 4-1

Tottenham – Marseille 2-0

Liga Campionilor: Victorii pentru Ajax Amsterdam și Sporting Lisabona

Ajax a învins-o pe Rangers, iar Sporting Lisabona s-a impus în deplasare la Frankfurt în primele două meciuri de miercuri din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Ajax a jucat pe teren propriu și a rezolvat partida încă din prima repriză atunci când a înscris de trei ori prin Edson Alvarez (minutul 17), Steven Berghuis (minutul 32) și Mohammed Kudus (minutul 33). În a doua repriză a mai punctat Steven Bergwijn în minutul 80, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0.

În al doilea meci care s-a încheiat deja, Sporting Lisabona s-a impus clar în deplasare la Frankfurt, scor 3-0. Oaspeții au deschis scorul prin Marcus Edwards în minutul 65 și au mai înscris prin Trincao în minutul 67 și prin Nuno Santos în minutul 82.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Rezultate Liga Campionilor. Napoli - Liverpool 4-1. Italienii au făcut instrucție cu "cormoranii"