Antena Meniu Search
x

Decizie incredibilă! Napoli a anunțat reunirea lotului în plină pandemie de coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, Napoli a anunțat pe site-ul oficial că miercuri, 25 martie, jucătorii se vor reuni și vor relua antrenamentele.

de Daniel Samoilă

la 21.03.2020, 13:05

Jucători Napoli
O echipă din Italia a anunțat reunirea lotului în plină pandemie de coronavirus - DPA Images / Cafaro via hepta
  • Napoli reia antrenamentele în plină pandemie de coronavirus
  • Serie A este suspendată până pe 3 mai
  • Napoli, angrenată în continuare în Liga Campionilor

În plină pandemie de coronavirus, Napoli a anunțat pe site-ul oficial că miercuri, 25 martie, jucătorii se vor reuni și vor relua antrenamentele.

Italia înregistrează zilnic peste 4,000 de bolnavi cu coronavirus, dar pe oficialii napoletani se grăbesc să reia activitatea sportivă. ”SSC Napoli anunță că echipa va relua antrenamentele la Centrul Tehnic miercuri, 25 martie, cu o sesiune de dimineață!”, se arată în anunțul clubului.

Serie A, suspendată până pe 3 mai din cauza coronavirusului

În contextul pandemiei de coronavirus, Serie A este suspendată până pe 3 mai, a anunțat Ministrul Sportului, Vincenzo Spadafora.

Pe acelaşi subiect

"Cred că Serie A poate fi reluată pe 3 mai, apoi vom evalua dacă se va disputa cu porţile închise sau accesul publicului va fi permis. Se vor adăuga atunci competiţiile internaţionale, ca Europa League şi Champions League", a declarat pentru Rai Spadafora.

Napoli, angrenată în continuare în Liga Campionilor

Napoli nu joacă doar în Serie A, ci și în Liga Campionilor. Napoletanii mai au de disputat returul din optimile competiției cu Barcelona.

În tur, pe San Paolo, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, pentru gazde marcând Dries Mertens, iar pentru oaspeți Antoine Griezmann.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Decizie incredibilă! Napoli a anunțat reunirea lotului în plină pandemie de coronavirus