Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dan Roman: "Visez că joc din nou fotbal"

"Visez că joc fotbal", spune Dan Roman la trei săptămâni după ce a suferit cea mai gravă accidentare din Liga Întâi în 2013. Fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş speră să revină pe teren la începutul sezonului viitor.

de Redactia Observator

la 08.01.2014 , 11:09

Perioada asta a fost un pic mai grea, că a trebuit să stau numai în pat şi cu piciorul ridicat. Nu puteam să fac nimic, să mă mişc, să mă plimb prin casă, nimic n-aveam voie, dar au trecut, au fost momente şi mai grele în viaţa mea şi am trecut peste toate şi am trecut şi peste Crăciunul ăsta nefericit, spune Dan Roman.

Dan Roman şi-a petrecut ziua de naştere şi sărbătorile de iarnă în pat.

Fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş a fost accidentat de Ciprian Dinu, la meciul din deplasare cu Botoşani, cu trei zile înainte să împlinească 28 de ani.

Vezi și

S-a ales cu fractură de peroneu şi de maleolă şi ligamentele de la gleznă afectate.

M-am uitat de foarte multe ori, încercam mereu să-mi imaginez dacă puteam evita contactul, ce puteam face, de ce s-a întâmplat, dar mi-am dat seama că nu se putea face nimic şi aşa a fost soarta, să mă accidentez, spune fotbalistul.

Roman se va duce la reunirea Mediaşului, să-şi vadă colegii. Speră să revină pe gazon la începutul sezonului viitor.

E foarte greu, inclusiv noaptea visez că sunt pe terenul de fotbal, în momentele astea poate şi psihic e problema şi o să fie mai greu când începe campionatul şi văd că colegii mei vor juca şi eu voi sta în pat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Dan Roman: "Visez că joc din nou fotbal"