Antena Meniu Search
x

David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinalele la 200 m liber, LIVE azi 18:33 în AntenaPLAY

Dublul campion mondial, David Popovici, a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinalele de la 200 de metri liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Competiţia, LIVE, în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 15:04

David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinalele la 200 m liber, la CE de înot în bazin scurt
David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinalele la 200 m liber, la CE de înot în bazin scurt - Profimedia Images

Popovici s-a calificat cu al treilea timp în semifinalele de la 200 de metri liber, care vor fi LIVE în AntenaPLAY, de la 18:33. David Popovici a încheiat pe locul trei, în spatele lui James Guy şi Richards! Românul a înregistrat timpul de 1.42.39. Nagy şi Stoica au încheiat pe locurile 8, respectiv 9.

David Popovici s-a încălzit la ştafetă pentru probele sale preferate

David Popovici a concurat în ştafetele de 4×50 metri liber şi 4×50 metri mixt. În finala de la 4×50 metri liber, România, cu David Popovici s-a clasat pe locul 7, echipa României fiind compusă din David Popovici, George-Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely și Patrick-Sebastian Dinu.

În finala la 4×50 metri mixt, România s-a clasat pe locul 6. David Popovici a contribuit la calificarea României în finală, dar nu a mai înotat în finală. Patrick Dinu l-a înlocuit în finală pe David Popovici, el concurând alături de Andrei Anghel, Daniel Nicușan și Denis Popescu.

Mesajul lui David Popovici, după calificarea în finala de 4x50m

David Popovici a vorbit la microfonul AntenaSport, după ce el şi colegii săi au obţinut calificarea în finala de 4×50 metri mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmise LIVE în AntenaPLAY.

„Am vrut doar să înotăm foarte repede. Sunt curios ce splituri am avut, cred că şi voi la fel (n.r: către colegii săi). Şi cred că ne-am asigurat un loc în finală”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport. „Teoretic da, practic vedem”, a reacţionat un coleg al lui David Popovici. „E destul de greu, dar pot spune că ne-am pregătit toţi şi vom aştepta finala”, a fost o altă reacţie din tabăra României.

„România are viitor, avem înotători foarte buni, sportivi, în general, dar vorbim despre înot acum. Suntem 21 de sportivi români calificaţi la Europene şi e foarte frumos să stăm în echipă toţi şi să avem atâtea ştafete, cum n-am avut până acum. A fost o surpriză Antrenorul m-a anunţat aseară. În finală sunt destul de sigur că o să înoate Patrick în locul meu. O să încep probele individuale de poimâine”, mai spunea David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport după calificarea României în finala de ştafetă 4×50 metri mixt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » David Popovici a terminat pe locul 3 în seria sa şi s-a calificat în semifinalele la 200 m liber, LIVE azi 18:33 în AntenaPLAY