Antena Meniu Search
x

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, de la Otopeni

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY. Marele campion român va fi prezent la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, ce se vor disputa în perioada 5-10 decembrie, la Otopeni.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 15:12

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, de la Otopeni
- Profimedia

Europenele de la Otopeni se desfăşoară în bazin cu o lungime de 25 de metri şi sunt organizate de European Aquatics. În cadrul competiţiei, vor fi 42 de probe. Aceasta este a 22-a ediţie a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt.

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Pentru David Popovici, acesta este ultimul test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus David Popovici.

Pe acelaşi subiect

Maxime Grousset, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox sau Leah Scholsshan sunt numele mari ale înotului european care se vor afla la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie.

„Mai mulţi înotători importanţi din Europa şi-au trecut numele pe lista participanţilor la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Aceştia vor lupta pentru supremaţie timp de şase zile”, se arată pe site-ul oficial al European Aquatics.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, de la Otopeni