Antena Meniu Search
x

Demolări la stadionul Ghencea. Fostele legende ale Stelei şi-au luat rămas bun de la locul în care au scris istorie

Sportul românesc rămâne fără un simbol. A început demolarea stadionului Ghencea, locul în care echipa Steaua a scris istorie. Va fi pus la pământ bucată cu bucată.

Vezi și

Sportul românesc rămâne fără un simbol. A început demolarea stadionului Ghencea, locul în care echipa Steaua a scris istorie. Va fi pus la pământ bucată cu bucată.

Pe 15 noiembrie 1989, victoria cu 3-1 în faţa Danermacei ducea România la Campionatul Mondial din Italia.  Pe bancă stătea Emeric Ienei, iar pe teren jucau Hagi, Lăcătuş, Sabău şi Balint. Este unul din momentele memorabile trăite pe stadionul Ghencea de suporterii echipei naţionale şi ai Stelei.

În ziua în care au început lucrările de demolare, fostele legende ale Stelei şi-au luat rămas bun de la stadionul unde au trăit cu adevărat fotbalul.

Anghel Iordănescu, câştigătorul Cupei Campionilor cu Steaua: Aici este realemnte templeul fotbalului rom, aici s-a scris istoria.

Marius Lăcătuş, câştigătorul Cupei Campionilor cu Steaua: Este stadionul unde am reusit ca jucator sa obtin cele mai mari performante, pe care am reusit si in noua meserie de antreo rezultate bune.

Sportivii s-au despărţit de trecut ca să facă loc viitorului. 

Razvan Burleanu, preşedintele FRF: Avem nevoie de infrastructura, iar CE 2020 ne va da o mostenire si anume vom lasa in urma aceste stadioane.

După ce grupele de juniori au disputat un ultim meci pe stadion, cei prezenţi au primit ca suvenir şi certificate de autenticitate din partea Clubului Sportiv Steaua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Demolări la stadionul Ghencea. Fostele legende ale Stelei şi-au luat rămas bun de la locul în care au scris istorie