Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dennis Man a dat gol pentru Parma, în meciul cu Benevento

Jucătorul Dennis Man a marcat un gol pentru echipa Parma în meciul cu Benevento, scor 2-2, din etapa a 35-a din a doua ligă italiană. Man, care a fost titular, a marcat în minutul 42. El a fost înlocuit cu Valentin Mihăilă, în minutul 58. Pentru Parma a mai marcat Benedyczak (7), iar pentru Benevento au înscris Ciano, în minutul 48, şi Acampora, în minutul 86. Meciurile din serie B pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 01.05.2023 , 18:12

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma, partidă care contează pentru etapa a 35-a din Serie B. Înaintea acestui meci, "cruciații" se aflau pe locul 6 în Serie B, cu 51 de puncte obținute.

În minutul 42, la scorul de 1-0 pentru Parma, Dennis Man a marcat cu poarta goală, după o pasă perfectă primită din partea lui Adrian Benedyczak, transmite AS.RO.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Dennis Man, unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei Parma

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători ai Parmei. Internaționalul român și-a trecut numele pe tabela de marcaj și în etapa trecută, când "cruciații" s-au impus în fața celor de la Cagliari cu scorul de 2-1. În actualul sezon, Man a dat cinci goluri și două pase decisive, pentru Parma.

Parma a plătit 13 milioane de euro, celor de la FCSB, pentru a-l transfera pe Dennis Man, în ianuarie 2021.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Dennis Man a dat gol pentru Parma, în meciul cu Benevento