Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri noi în cazul Rubiales. Fotbalista Jenni Hermoso, presată de Federaţia Spaniolă de Fotbal să accepte versiunea unui sărut "consimţit" 

Jenni Hermoso a fost presată de Federaţia Spaniolă de Fotbal pentru a declara în faţa instanţei că sărutul pe care i l-a aplicat cu forţa Luis Rubiales a fost, de fapt, consimţit, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 15:30

Dezvăluiri noi în cazul Rubiales. Fotbalista Jenni Hermoso, presată de Federaţia Spaniolă de Fotbal să accepte versiunea unui sărut "consimţit"
Dezvăluiri noi în cazul Rubiales. Fotbalista Jenni Hermoso, presată de Federaţia Spaniolă de Fotbal să accepte versiunea unui sărut "consimţit" - Profimedia

Responsabila de presă a Federaţiei spaniole de Fotbal a declarat în faţa instanţei că s-a simţit hărţuită de superiorii săi, care au făcut presiuni asupra ei pentru a o convinge pe Jenni Hermoso să accepte versiunea unui sărut "consimţit" cu Luis Rubiales, relatează Le Figaro.

Jenni Hermoso, presată să declare că sărutul a fost dorit de ambele părţi

Luni, alte trei jucătoare care au fost prezente în timpul victoriei Spaniei în finala Cupei Mondiale şi, prin urmare, în ziua celebrului sărut forţat, vor fi audiate de procurorul însărcinat cu acest caz. Dar alte dezvăluiri au fost făcute de presa spaniolă.

Când Patricia Perez, responsabila de presă a echipei naţionale feminine a Spaniei, a apărut în faţa instanţei ca martor în acest caz, ea a explicat că "s-a simţit hărţuită".

Scopul era ca ea să o convingă pe Jenni Hermoso să accepte versiunea unui sărut " consimţit" şi să atenueze astfel scandalul.

Potrivit El Mundo Deportivo şi El Confidencial, ea a fost ţinută mai mult de trei ore într-un birou de către superiorii săi, în timp ce aceştia încercau să găsească dovezi false pe care să le furnizeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Dezvăluiri noi în cazul Rubiales. Fotbalista Jenni Hermoso, presată de Federaţia Spaniolă de Fotbal să accepte versiunea unui sărut "consimţit"