Antena Meniu Search
x

Gafă istorică a UEFA. Adversar facil pentru Bayern, după ce tragerea la sorţi a optimilor UEFA Champions League a fost reluată

Duelul dintre Messi şi Ronaldo s-a amânat, după ce UEFA a decis să refacă tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, din cauza unor probleme tehnice care au viciat prima procedură.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 16:21

Duel Messi - Ronaldo, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Atletico Madrid - Bayern, un alt cap de afiş al acestei faze
- Profimedia

UPDATE 16:07 - A început tragerea la sorţi a meciurilor din optimile Ligii Campionilor

FC Salzburg - FC Bayern Munchen

Sporting Lisabona - Manchester City

SL Benfica Lisabona - Ajax Amsterdam

Pe acelaşi subiect

Chelsea Londra - LOSC Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter Milano - Liverpool

PSG - Real Madrid

"Vă cer scuze că a trebuit să reluăm tragerea la sorţi. După cum aţi aflat a fost o eroare tehnică.

După tragere, auditorul a cerut ca tragerea la sorţi să fie reluată. Acum orice sugestie a sistemului informatic va fi verificată de experţii UEFA, ceea ce înseamnă că tragerea va dura un pic mai mult", a anunţat oficialul UEFA.

UPDATE 14:53 Gafă istorică a UEFA. Tragerea pentru optimile UEFA Champions League după ce oficialii UEFA au încurcat bilele la tragerea la sorţi. Mai exact, cele două echipe din Manchester, United şi City, au fost plasate greşit în urne, iar acest lucru a dus la vicierea tabloului final al optimilor. Este pentru prima dată în istoria UEFA când o tragere la sorţi este refăcută. Următoarea tragere va fi la ora 16:00.

"În urma unor probleme tehnice de soft, a apărut o eroare la tragerea la sorţi, iar tragerea la sorţi se va relua la ora 16:00", se arată într-un scurt comunicat al UEFA. Potrivit primelor informaţii, furnizate de presa internaţională, oficialii clubului Atletico Madrid au fost cei care au depus plângere.

Partidele din optimi sunt următoarele:

  • Benfica Lisabona (Portugalia) - Real Madrid (Spania);
  • Villarreal (Spania) - Manchester City (Anglia);
  • Atletico Madrid (Spania) - Bayern Munchen (Germania);
  • FC Salzburg (Austria) - Liverpool (Anglia);
  • Inter Milano (Italia) - Ajax Amsterdam (Olanda);
  • Sporting Lisabona (Portugalia) - Juventus Torino (Italia);
  • Chelsea (Anglia) - Lille (Franţa);
  • PSG (Franţa) - Manchester United (Anglia)

Această fază va avea loc în 15/16/22/23 februarie 2022, turul, şi la 8/9/15/16 martie 2022, returul. Tragerea la sorţi a fazelor următoare va fi la 18 martie 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Gafă istorică a UEFA. Adversar facil pentru Bayern, după ce tragerea la sorţi a optimilor UEFA Champions League a fost reluată