Antena Meniu Search
x

Video Dunajska Streda – FCSB 0-1, în turul 3 preliminar al Conference League. Tamm a marcat singurul gol al meciului

FCSB a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda, cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe DAC Arena din Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 23:31

Dunajska Streda – FCSB, live video online, ora 21:30, în turul trei preliminar al Conference League
- Inquam Photos / Stefan Constantin

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic. Returul partidei dintre FCSB şi Dunajska Streda se va disputa joi, 11 august, la Bucureşti.

Dunajska Streda – FCSB 0-1

Min. 90+6 Final de meci! FCSB se impune în deplasarea din Slovacia după golul lui Tamm. Returul, peste o săptămână, la Bucureşti.

Min. 69 GOL FCSB! Din lovitura liberă rezultată, Radunovic centrează perfect pentru reluare din prima, sub bară, a lui Tamm.

Pe acelaşi subiect

Min. 68 Dunajska Streda rămâne în 10 oameni: Kruzliak este eliminat după ce primeşte al doilea cartonaş galben.

Min. 46 FCSB începe în ofensivă, iart portarul lui Dunajska Streda reuşeşte să intervină la şutul lui Rusu.

Min. 46 A început repriza a doua.

Min. 45 Final de primă repriză.

Min. 28 Octavian Popescu trage la o palmă de colţul lung, din 11 metri-lateral dreapta. O nouă ocazie uriaşă pentru FCSB.

Min. 25 Şutul lui Edjouma, din 20 de metri-central, trece puţin peste poarta slovacilor.

Min. 24 Olaru trimite mingea în poartă, din colţul careului de 6 metri, dar golul este anulat pentru off-side.

Min. 18 Cea mai mare ocazie a partidei aparţine celor de la Dunajska Streda: execuţia lui Szantho, din lovitură liberă, loveşte bara.

Min. 3 Rusu este blocat în ultimul moment, în faţa porţii, după o acţiune rapidă de atac a FCSB. Prima ocazie importantă a meciului.

Min. 2 Primul "galben" al meciului este văzut de Dawa. Fundaşul FCSB a avut o intrare neglijentă în banda dreaptă.

Min 1. A început partida. Meciul poate fi urmărit LIVE pe AntenaPLAY.

LIVE VIDEO ONLINE Dunajska Streda – FCSB | Echipele de start

  • Dunajska Streda: Vesyelinov – Blackman, Kruyliak, Risvanis, Ciganiks – Dimun, Kacer, Balogh – Veselovsky, N. Krstovic, Szantho
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – Rusu

Dunajska Streda – FCSB va avea loc în Slovacia, pe MOL Arena. Echipa pregătită de Nicolae Dică e favorită la calificare în fața formației care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în campionatul din Slovacia. Dacă va trece de Dunajska Streda, FCSB va întâlni învingătoarea dintre Viking, din Norvegia, şi Sligo Rovers, din Irlanda.

FCSB s-a calificat cu emoţii

FCSB s-a calificat cu ceva emoţii în turul trei preliminar al Conference League după ce a câştigat o dublă manşă cu FC Saburtalo, o echipă din Georgia. FCSB a pierdut meciul tur, scor 0-1, dar s-a impus pe Arena Naţională cu 4-2.

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună, o echipă care îşi doreşte să aibă posesie bună, au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună, în benzi au jucători de viteză. E o echipă agresivă, ofensivă, care vine într-un pressing avansat şi pe teren propriu au şi un ritm mult mai bun faţă de deplasare pentru că au suporterii în spate care îi încurajează. De aia spun că vom avea o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta. Este important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv, pentru a ne păstra şansele de calificare în meciul retur. Trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti", a declarat Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, înainte de meciul cu Dunajska Streda.

"Ne vom bucura de acest meci. Avem în față un adversar bun, dar suntem încrezători că suntem pregătiți să îi punem probleme. Facem totul pentru club și suporteri. Scopul e să scoatem un rezultat care să păstreze șanse bune de calificare. Calitatea adversarilor crește, e normal. Știm că FCSB e o echipă puternică, cu o istorie solidă. Sperăm ca sprijinul fanilor să ne ajute. Ne vom lupta din primul până în ultimul minut. Avem nevoie de unitate, spirit de luptă și determinare ca să învingem diseară", a declarat Adrian Gula, antrenorul lui Dunajska Streda, înainte de meciul cu FCSB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Dunajska Streda – FCSB 0-1, în turul 3 preliminar al Conference League. Tamm a marcat singurul gol al meciului