Antena Meniu Search
x

Playoff-ul Conference League, tragerea la sorţi. Ce adversari ar putea avea FCSB, U Craiova, CFR Cluj sau Sepsi

Tragere la sorţi play-off Conference League. UEFA a stabilit, marţi, posibilele adversare ale echipelor din România în playoff-ul Conference League, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi trebuie să treacă din adversarele din turul trei preliminar pentru a ajunge în play-off, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 02.08.2022, 15:51

S-au stabilit posibilele adversare ale echipelor din România în play-off-ul Conference League. Cu cine ar putea juca FCSB sau CFR
- Profimedia

În turul trei preliminar al Conference League, FCSB va întâlni echipa din Slovacia Dunajska Streda, miercuri, în deplasare, de la ora 21.30, în prima manşă. Meciul este live pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Joi vor evolua în manşa tur CFR Cluj (ora 20.00, în deplasare, cu echipa din Belarus Şahtior Soligorsk), Universitatea Craiova (ora 20.30, în deplasare, cu echipa ucraineană Zoria Luhansk) şi Sepsi (ora 21.00, pe teren propriu, cu echipa suedeză Djurgarden). Meciurile retur se vor disputa la 11 august.

În play-off, confruntările în care pot fi implicate şi echipele din România sunt următoarele:

  • NK Maribor (Slovenia)/HJK Helsinki (Finlanda) - Şahtior Soligorsk (Belarus)/CFR Cluj (România)
  • FC Zoria Luhansk (Ucraina)/Universitatea Craiova (România) - FC Lugano (Elveţia)/Hapoel Beer-Sheva FC (Israel)
  • APOEL FC (Cipru)/FC Kyzylzhar Petropavlovsk (Kazahstan) - Sepsi Sfântu Gheorghe (România)/Djurgårdens (Suedia)
  • FC DAC 1904 Dunajská Streda (Slovacia)/FCSB (România) - Viking FK (Norvegia)/Sligo Rovers FC (Irlanda)

Meciurile se vor disputa la 18 august turul şi 25 august returul. Echipele care se vor impune în play-off se vor califica în grupele competiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Playoff-ul Conference League, tragerea la sorţi. Ce adversari ar putea avea FCSB, U Craiova, CFR Cluj sau Sepsi