Antena Meniu Search
x

Video Durerea unui fan după ce Dinamo a retrogradat. Dialog dramatic cu jandarmii: "Dă-mi amendă cât vrei, dar nu plec de aici. Tu nu ai cum să înţelegi"

Duminică, 29 mai, anul 2022. Este o dată care va rămâne în istoria fotbalului românesc. Dinamo, al doilea cel mai titrat club de fotbal din România, a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a echipei.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 13:48

Vezi și

Din sezonul următor, Dinamo va juca în Liga 2. O situaţie pe care generaţii întregi de fani nu pot să o înţeleagă. O realitate paralelă, imposibil de perceput pentru cei obişnuiţi cu zeci de titluri şi Cupe şi cu performanţe europene. Suporterii care au asistat la returul barajului cu U Cluj au trăit o adevărată dramă. Pentru unii şocul a fost atât de puternic încât nu s-au mai putut mişca de pe stadion.

Este şi cazul unui fan care pur şi simplu s-a agăţat de gardul de la Tribuna 2 şi nu s-a mai mişcat de acolo. A rămas cu privirea în gol zeci de minute până când au intervenit jandarmii. Echipaţi ca pentru o intervenţie de grad 0, jandarmii au venit spre tânărul fan pregătiţi pentru ce e mai rău. Când au realizat care e situaţie de fapt, jandarmii au încercat să poarte un dialog cu fanul dinamovist pentru a-l convinge să părăsească arena, notează GSP.ro.

"Lăsați-mă, nu știți prin ce trecem noi! M-am certat cu mama, m-am certat cu nevasta. Voi știți decât să ne bateți și să ne dați amenzi. Nu vreau să plec de aici! Și-au bătut joc de mine. Tu nu știi ce înseamnă! Vreți să dați amenzi și să ne bateți. Nu sunt disperat! A murit o parte din mine azi! Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Ia buletinul și dă-mi amendă cât vrei tu, dar lasă-mă în pace", i-a spus tânărul fan dinamovist, printre lacrimi, jandarmului care a intrat în dialog cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Durerea unui fan după ce Dinamo a retrogradat. Dialog dramatic cu jandarmii: "Dă-mi amendă cât vrei, dar nu plec de aici. Tu nu ai cum să înţelegi"