Antena Meniu Search
x

Garbine Muguruza a primit wildcard şi devine favorită în turneul de la Cluj la care participă Simona Halep şi Emma Răducanu. Mesaj pentru fanii români

Garbine Muguruza, numărul 5 mondial, vine la Transylvania Open WTA250. Jucătoarea din Spania clasată pe locul 6 WTA, dar care de luni va urca pe locul 5 în circuit, a primit un wild card și devine favorita numărul 1 a turneului din Cluj, la care mai participă Simona Halep

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 15.10.2021, 16:37

Vezi și

Spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA, va participa la turneul de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Muguruza a primit wildcard şi va deveni astfel favorita turneului la care mai participă şi Simona Halep sau Emma Răducanu.

Hei, ce faci?”, şi-a început Garbine Muguruza în limba română un mesaj video postat pe pagina de Facebook a competiţiei. “Sunt foarte fericită să revin în România, de această dată la Cluj-Napoca pentru a juca la Transylvania Open. Mulţumesc mult pentru wildcard şi pentru invitaţie. Abia aştept să fiu acolo”, a adăugat sportiva în engleză.

Muguruza (27 de ani) a câștigat la începutul acestei luni, la Chicago, cel de-al nouălea titlu WTA, după cel din Dubai. Jucătoarea iberică este momentan și una dintre cele opt jucătoare care au șanse să se califice la Turneul Campioanelor.

Când se desfăşoară Transylvania Open

Pe acelaşi subiect

Turneul Transylvania Open este programat în perioada 25-31 octombrie şi va fi ultima competiţie înintea Turneului Campioanelor.

La turneu va participa şi Emma Răducanu, câştigătoarea ultimei ediţia a US Open, care spune că abia aşteaptă să revină în ţara tatălui ei. "Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvainia Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa!", a spus ea, în limba română.

Simona Halep, belgianca Elise Mertens, britanica Emma Răducanu, recent câştigătoare a US Open, Anett Kontaveit din Estonia şi spaniola Paual Badosa sunt jucătoarele cel mai bine clasate înscrise la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Garbine Muguruza a primit wildcard şi devine favorită în turneul de la Cluj la care participă Simona Halep şi Emma Răducanu. Mesaj pentru fanii români