Antena Meniu Search
x

Video Transylvania Open: Emma Răducanu a ajuns în România. Va juca pentru prima dată la un turneu WTA în țara noastră

Ne despart câteva ore de startul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250, de la Cluj-Napoca. În Sala Polivalentă din oraş sunt amplasate două terenuri, unde Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza vor da tot ce au mai bun pentru a câştiga. Însă ultimele decizii luate de guvern schimbă puţin regulile jocului: anul acesta, turneul se va desfăşura fără spectatori.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 09:32

Vezi și

Astăzi începe turneul aşteptat de toţi clujenii. Primele vor fi meciurile de calificări. Aseară, Emma Răducanu, jucătoarea momentului în tenisul feminin, a aterizat pentru prima dată în România pentru un turneu. 

Reporter: Emma, te bucuri să fii în România?

Emma Răducanu: Da.

Reporter: Cum a fost zborul?

Pe acelaşi subiect

Emma Răducanu: A fost ok, mulţumesc!

Jucătoarele vor fi cazate la un hotel de 4 stele, care se află la 15 minute de centrul oraşului. Şi arena este gata! Acolo vor fi două terenuri, despărțite de cortine negre ridicate până la o înălțime de 16 metri. Astfel, în Sala Polivalentă vor putea avea loc meciuri în paralel.

Patrick Ciorcilă- directorul turneului: Totul este în grafic, tot ce am vrut să facem am făcut...

Organizatorii sunt însă pe loc repaus, pentru că evenimentele sportive s-ar putea desfăşura fără spectatori. 

Patrick Ciorcilă- directorul turneului: Aşteptam şi noi să dăm şansa tuturor oamenilor să vadă aceste jucătoare pe viu, pentru că am muncit foarte mult, am investit foarte multe resurse în acest eveniment şi să joci cu sala goala mi se pare dezolant. 

Cererea a fost foarte mare, iar mulţi nu au mai prins bilete pentru meciurile de la Sala Polivalentă.

Spectator: O să le urmăresc de acasă...

Spectator: Sper că organizatorii o să ţină cont de toate regulile care sunt în perioada asta şi am încredere că, aşa cum au fost în stare să organizeze un turneu atât de bun cu atâtea jucătoare, o să ţină cont şi de regulile care sunt în vigoare.

În joc sunt puse 280 de puncte WTA, iar premiile totale ajung la peste 235.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Transylvania Open: Emma Răducanu a ajuns în România. Va juca pentru prima dată la un turneu WTA în țara noastră